Beskrivning

Oanvänt
Pakethållare i svartlackerad stål med fjäderbelastad hållare. Lastyta 120 mm bred och 280 mm lång med en staglängd på 320 mm. Fästhål 11 respektive 9 mm i diameter.

Fäste för baklykta/bakreflex.

Observera! Fästen ingår ej!

----------------------------------------------------

Köpvillkor
Allmänt

Alla köp är bindande enligt Traderas regler och alla priser är inklusive moms. Alla våra varor säljs i befintligt skick. Det som visas i annonsbilderna är det som omfattas av auktionen/köpet om inte annat anges. Vi försöker ge en så korrekt beskrivning som möjligt avseende skick och liknande. Det är dock du som köpare som måste göra en egen bedömning utifrån bilder och beskrivningar. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss innan bud/köp.

Betalning
Betalning sker i Traderas integrerade betallösning.

Frakt

Vi skickar köp/vunna auktioner inom tre (3) dagar från att betalning har inkommit. Fraktbolagens leveranstider tillkommer. Emballageavgift är inkluderat i priset. För att kunna spara på miljö och i övrigt kunna hålla låga priser kan fraktemballaget vara återanvänt och nödvändigtvis inte reflektera innehållet. Givetvis samfraktar vi. Har du köpt flera varor eller vunnit flera auktioner hos oss återkommer vi med en ny fraktkostnad. Den adress du angett på Tradera är den vi skickar till. Inga undantag accepteras.
Önskar du hämta dina köp går detta också bra. Kontakta oss för detta alternativ. Vid felaktigt angiven kontaktinformation eller ej uthämtad försändelse står du för fraktkostnaden enligt fraktbolagets prislista samt att en avgift om 200 kronor tas ut.

Ångerrätt

Som kund hos oss omfattas du av Distansköpslagen och har fjorton (14) dagars ångerrätt. Vid retur måste du kontakta oss innan. Du som köpare står för frakten i samband med retur. Pengarna återbetalas inom trettio (30) dagar från och med godkänd retur.

Mer från samma kategori

pakethållare

Köp nu 90 kr 75 kr 0 bud
9 jun 19:42

Pakethållare svart

Köp nu 45 kr
12 jun 23:52

BONTRAGER, pakethållare

399 kr 0 bud
28 maj 11:40

Ny!Militärcykel Pakethållare, beg.

Köp nu 275 kr 250 kr 0 bud
4 jun 10:04

Pakethållare för veterancykel.

95 kr 0 bud
28 maj 12:29

KLÄMMA TILL PAKETHÅLLARE

30 kr 0 bud
2 jun 18:29

Pakethållare för fram montage

250 kr 0 bud
29 maj 19:56

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?