Beskrivning

Oanvänt
Selle San Marco Mantra Full-Fit Dynamic Saddle är designad för mångsidighet och erbjuder låg vikt, stil och pålitliga prestanda för Racers eller mountainbike. . OBSERVERA: Sadeln är Ny!

En sadel designad för både den erfarna eller för dig som kanske är ny. Den här superstödjande Selle San Marco-sadeln är starkt fokuserad på att hålla dina sittben och känsliga områden så tryckfria och smärtfria som möjligt. Denna Full-Fit-modell har en bäckenbotten-skyddande fördjupning i mitten, medan den bevingade baksidan av sätet säkerställer en mjuk och naturlig bäckenrotation, vilket håller din trampform i kontroll. Biofoam-vaddering ger skön komfort och sadeln hålls på plats med San Marcos unika manganese-skenor.

Mer om Selle San Marco Mantra Full-Fit Dynamic


  • Typ: Racer/Cyclocross/Gravel/Mtb
  • Vikt: dryga 212 gr (på min våg)
  • Längd: 278 mm
  • Bredd: 136 mm
  • Manganese Skenor c/c 45 (standard bredd) justeringsmån på skenor: ca 50-60mm
  • Form: Långsmal sk Narrow
  • Färg: Svart / Grå (vänligen se bilder)


Skick: NY
(inköptes hos Wiggle för ca 2000kr).

Frakt: Jag skickar med Schenker väl förpackat i låda. Paketet är spårbart och försäkrad. Detta är billigaste frakt som går att få och jag lägger inte på något extra för emballage. Tycker du trots allt att frakten är för dyr, bör du klaga hos fraktbolagen och inte låta det avspegla sig på omdömet. Eller avstå från att lägga bud på auktionen.

Skulle du önska annat fraktbolag så är det inget problem, men du som köpare står för den extra fraktkostnaden det innebär.

Jag samfraktar, så besök gärna mina övriga auktioner.

OBS! Automatiskt vinnarmejl med alla betalinstruktioner etc,via tradera. Jag fraktar varan omgående så fort betalning syns.

Lycka till

mvh

Campz

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Du kanske gillar någon av dessa?

Selle San Marco Glamour cykel sadel

250 krKöp nu19 apr 16:37

Andra har även tittat på