Beskrivning

Varumärke och beskrivning: Underbart nostalgisk Ulrika Hydman plånbok med 8 kortfack, 1 myntfack och sedelfack. Fint fickformat i tyg.

Färg: Röd med gul blomma

Mått: Ihopfälld 9x11 cm och utvecklad 19x11 cm

Skick: Fint skick - har endast använts sparsamt. Helt intakt och fräsch.

Just nu tar vi en veckas paus i våra annars så täta leveranser. Det går bra att beställa ändå, och vi levererar fram till den 12.7 kl. 18.00. Order som kommer in innan detta klockslag skickas ut ändå. Sedan blir det en paus i våra leveranser fram till den 22.7. Vi hör av oss då, och skickar ut dina varor. En riktigt Glad sommar fram tills dess.
Tips: Vi har möjlighet att samfrakta era varor, samt ge er fri frakt vid beställningar över 2299 SEK, med undantag av konst/tavlor och glas. Vi har även möjlighet att leverera era varor till Frölunda Torg + Karl Johansgatan, Göteborg för 50 SEK, samt med service för avgiftsfri avhämtning här efter överenskommelse. Se våra låga utrop från 9 kr på barnkläder och annat.

Kidzorama Handelshus handlar med sällsynta produkter i limited-edition anda för både barn och vuxna. Vardagslyxen kan snart bli din, och i ett klick kan dina varor snart vara på väg hem till dig.

Du finner mycket som är "Svårfångat, sällsynt, unikt och originellt", i härliga färger, former, med karaktär, eller varför inte karaktärer/figurer för både vuxna och små?

Vi har varorna laddade med nostalgi & favoriter i repris, charmiga klassiker med lång hållbarhet och kvalitet, i fint skick och i härliga färger och former. Karaktär är högvaluta för oss och i vårt byggande av varumärke. Som bonus minskar du även ditt ekologiska fotavtryck när du handlar för oss.

Som bonus får du även: *Fraktfritt om Du beställer varor för över 2199 SEK inom Sverige, - med undantag för glas och tavlor. *Tjänsten blixtsnabb leverans: utskick samma dag- låt oss få veta då vi måste ge oss iväg till vårt lager en bit bort mot en extrakostnad av 75 SEK inom Sverige. Vi kan även leverera till Frölunda Torg och Karl Johansgatan, Göteborg mot en avgift på 50 SEK. Du kan även hämta avgiftsfritt i Fiskebäck efter överenskommelse. Det går inte att nyttja denna tjänst som lagerhållning mer än 2 veckor. Vid icke uthämtade paket debiteras en avgift om 399 kr.

For International buyers: Please contact us before submitting your purchase so we can inform you about the shipping cost.

Varmt välkommen och vi hoppas kunna leverera och möta upp med mersmak för karaktär. Varmt välkommen till Kidzorama Handelshus.

Objektnr 530 318 945

Visningar 1 254

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 2 199 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Ulrika Hydman plånbok i tyg med tulpan 8 kortfack mynt sedelfack

Pris

399 kr

kidzorama_handelshus

Västra Frölunda, Sverige

5.0

kidzorama_handelshus

Företag

Toppsäljare

4 256 omdömen

Läs omdömen