Beskrivning

Märke: Vintage
Typ:Jeansväst
Färg: blå
Strl: 38
Material: Bomull
Mått, Armhåla-armhåla:45.6cm,Plagglängd: 51.0cm
Skick/Övrigt: Tänk på att detta är vintage, dvs gamla kläder så att spår av användning förekommer. Vi sorterar bort svåra fläckar och uppenbara defekter. Skicket går att bedöma via bilderna. Skulle du trots det bli missnöjd så kontakta oss.

Betalning:
Betalning med alla alternativ som Tradera erbjuder. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
The New Standard erbjuder samfrakt för alla auktioner som går ut senast 3 dagar efter det att du vinner den första auktionen. När en order är betald går det inte längre att göra några ändringar eller lägga till fler varor i ordern.

Defekter:
Skulle en vara säljas med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på the New Standard. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Före du budar: Konrollera att Namn, adress, mobilnummer och epost stämmer hos Tradera, Då vi skickar alla försändelser med DHL så aviseras paketen via SMS och det är därför viktigt att det är ett aktuellt mobilnummer angivet. För ej uthämtade brev eller paket debiterar vi dig för våra kostnader för frakt, returfrakt, administration och hantering, för närvarande 250 kr. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Ändringar för leveranser kan först göras efter ett godkännande från oss.


About us:
Vision:To bring mindfulness into fashion and raise the level of quality in sustainability.


Mission Statement:
At the New Standard, we are making it our mission to reincarnate the clothes we love by giving them a second life. By empowering individuals to see the beauty in circular fashion, we can model streetwear for the future while giving back to our planet.

Objektnr 635 692 120

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 17 jun 18:54

Vintage, Jeansväst, blå, Strl: 38, Bomull

Utropspris

|0 Bud

359 kr

Auktionen avslutades utan bud

TheNewStandard

KARLSTAD, Sverige

4.9

TheNewStandard

Företag

Toppsäljare

18 005 omdömen