Beskrivning

OBS! Detta är en fysik produkt med skiva. Helt ny nordisk utgåva!


Just Dance världens största musikspel och ett viktigt inslag i popkulturen, är tillbaka i år med Just Dance 2016!

Kod medföljer för en månad fri tillgång till Just Dance Unlimited som ger access till över 150+ sånger, utöver de 43 hits som finns på skivan!

Den bästsäljande serien är tillbaka i år med Just Dance 2016! Som varje år kommer Just Dance med de bästa låtarna, som "Blame" av Calvin Harris ft. John Newman, och "Uptown Funk" av Marc Ronson ft. Bruno Mars att dansa och sjunga med i, samt gamla skatter som "Let's Groove" av Earth, Wind and Fire, vilket gör Just Dance till ett måste när man samlas med familjen och vännerna! Låtarnas universum är mer kreativa och häpnadsväckande än någonsin, och ger spelare en unik och njutbar dansupplevelse.

Dansa med din mobil - kamera behövs inte: Just Dance har aldrig varit så tillgängligt!
Inga andra enheter krävs för att spela Just Dance på nästa generations plattformar: ladda bara ned appen Just Dance Motion Controller till din Apple-, Android- eller Windows Phone-enhet, och använd den som handkontroll och få poäng!

Att spela Just Dance med dina vänner är enklare än någonsin; nu är det möjligt att spela med upp till 6 spelare på alla plattformar från den här generationen!

Obegränsad underhållning med Just Dance Unlimited!
Just Dance Festen tar aldrig slut med Just Dance Unlimited! I år presenterar vi vår exklusiva nya streamingtjänst till nästa generations plattformar, Just Dance Unlimited, som ger spelare de bästa låtarna från tidigare Just Dance-spel samt exklusivt innehåll året om! Över 150 låtar kommer finnas tillgängliga vid lanseringen, och fler kommer släppas under året!

Anpassa dina träningspass med Just Dance!
Med Sweat and Playlists-läget är det roligare än någonsin att komma i form! Välj vilken tid du vill träna, skapa och spara spellistor med dina favoritlåtar eller spela en av de förskapade tematiska spellistorna. Håll reda på antal brända kalorier, sammanlagd danstid och antal spelade låtar!

Spelet är på Svenska, Norska, Danska och Finska.

Vårt ordinarie pris: 449:-

Objektnr 281 933 242

Visningar 4 825

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Just Dance 2016 (Inkl. 43 Hits+Kod) Nordisk - Sällsynt - Nytt till Xbox One!

Pris

298 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen