Beskrivning

Sadla upp för en vild skattjakt!

Vart leder Luckys skattkarta dig? Rid som Lucky på hennes trogna mustang Sprit, och påbörja ett nytt och vilt äventyr i Miradero. Det finns ett vidöppet gränsområde fullt med spännande uppdrag och vilda djur att upptäcka. Med Luckys orädda kompisar Abigail och Pru vid din sida kommer du att uppleva en massa kul!

Du behöver undvika faror också, som hästkarlen Hendricks, som är lite för intresserad av er skattjakt. Men med kompisarna samlade och ett allt starkare band mellan Lucky och Spirit är du redo att bli en riktig gränslandsexpert. Vänskap, omvårdnad och utforskning är nyckeln till att avslöja mysteriet – och överlista den skurkaktige Hendricks.

Det är ett spännande och äventyrligt liv på landet. Rid genom fem olika områden runt Miradero och upptäck saker att samla på, dolda stigar och djur – både snälla och farliga. Hjälp stadsborna genom att ta dig an uppdrag som expressleveranser och att rädda djur. Använd din kamera för att fånga landskapets skönhet och rid Spirit till seger i spännande hästkapplöpningar.

När det är dags för avkoppling kan du ändra din stil med kläder och saker som du har hittat på dina äventyr, eller gå till Miraderos stall för att rykta och krama Spirit. Ju starkare ert band växer, desto längre kan Spirit ta dig genom det stora gränsområdet. Kommer du att hitta – och beskydda – Miraderos riktiga skatt?

  • BONDA MED SPIRIT – Att rykta din trogna mustang gör honom starkare och gör att han kan ta dig till nya områden
  • RID LÄNGS GRÄNSEN – Utforska ett vilt och öppet landskap fullt av samlarföremål. Hur många hittar du?
  • VISA DIN STIL – Ge Lucky en ny look med de kläder och saker du hittar under dina äventyr
  • LEV LIVET – Rädda djur, hjälp stadsborna, tävla i hästkapplöpningar och annat kul!

Objektnr 606 982 991

Visningar 252

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Spirit Luckys Big Adventure - Helt nytt till Xbox One | Series X!

Pris

348 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen