Objektet har utgått.

State of Decay 2

73 besökare

Annonsen är avslutad

200kr

 • Frakt
  • PostNord (29 kr)
  • DB Schenker (69 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  0 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Viktig produktinformation

Detta begagnade spel är komplett med skiva, manual och fodral. Skivan är helt eller nästintill helt repfri och slipad av oss om det behövdes, och produktbilden motsvarar den faktiska produkten. Alla våra produkter är alltid av nordisk eller europeisk version, om inget annat anges. Alla våra begagnade spel har alltid minst 6 månaders garanti. För detaljerad information om produktens slitage vänligen kontakta oss.

Amerikanska landsbygden, ett år framåt i tiden. De döda har återuppstått och civilisationen har fallit. Inte ens militären har lyckats stoppa zombierna och mänskligheten riskerar att utrotas. Nu hänger det på dig att samla överlevare och bygga upp ett samhälle, förvalta ditt arv och förstå vad det betyder att överleva.

Verklig överlevnad i äkta 4K
Det ultimata överlevnadsspelet i en öppen zombievärld.

Heminredning à la apokalypsen
I State of Decay 2 är din bas mer än bara ett ställe där överlevarna kan sova på nätterna. Den är din fristad som skänker skydd mot de utsvultna döda som väntar på andra sidan väggen. Den är din postering där du planerar dina perfekta zombieförintande strategier. Framför allt är den ett förverkligande av dina långsiktiga överlevnadsstrategier, utrustad och förbättrad precis som du vill ha den. Reser du ett vakttorn eller planterar du en trädgård? Bygger du en sjukstuga eller en verkstad? Hur väljer du att skapa en spillra av civilisation mitt i den kaotiska apokalypsen?

Ett äventyr i en öppen värld
Det gäller för dig att bygga upp din bas, utveckla dina karaktärer och hantera dina resurser för att överleva som grupp i denna post-apokalyptiska zombievärld.

RPG-förlopp
Utveckla varje överlevares förmågor för att förbättra deras kapacitet och stärka gruppen.

Multiplayer i samarbetsläge för fyra spelare
Spela ensam eller gå ihop med upp till tre kompisar för att utforska en öppen värld fylld med dynamiska zombier, mänskliga fiender och värdefulla objekt som är nödvändiga för att hålla gruppen vid liv.

Dina val formar din överlevnadshistoria
I zombiernas apokalyps måste du definiera din egen moral. Varje beslut har långtgående konsekvenser som du måste ta ansvar för. Hur du bestämmer dig för att överleva kan förvåna dig själv.

Systemkrav

Hårddisk: 30GB