Auktionen är avslutad.

Du kanske gillar någon av dessa?

  1. 19 kr 19 kr
  2. +9 kr frakt
  1. 1 kr 1 kr 0 bud
  2. Köp nu 19 kr
  3. +9 kr frakt
 1. Fri frakt!
  -0%

  65 RÖDA RHINESTONES / STRASS FRÅN INKIDO. 5 MM

  handelauktionerpartier | Betyg: 5 Fast pris
  1. 22 kr 22 kr
  2. Fri frakt!
  1. 19 kr 19 kr
  2. +9 kr frakt
  1. 1 kr 1 kr 0 bud
  2. Köp nu 19 kr
  3. +9 kr frakt

150st röda Rhinestones i glas 4mm - Halvpärlor i strass för påstrykning

17 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: Zapha
 • Frakt
  • Annat fraktsätt (12 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
 • Om säljaren

Beskrivning

Superfina röda Rhinestones i kristallglas som man stryker på med strykjärn - så kallat Hotfix. 150st 4mm (SS16). Perfekt för kläder, scrapbooking eller vilken annan dekoration som helst. Dessa rhinestones är av klassen DMC, en av de bättre kvaliteterna näst efter Swarovski och Preciosa. Enligt många är detta den mest prisvärda strassen, eftersom den inte kostar extra på grund av "rätt varumärke". Den har en fantastisk lyster som är svårfångad på bild.

För att fästa dessa rhinestone är det nog enklast är att använda ett strykjärn, men det finns även speciella verktyg som värmer stenarna en och en. Men eftersom de flesta har ett strykjärn är det den vanligaste metoden. Detta är som sagt rhinestones i glas, så de smälter inte - men ett bakplåtspapper är ändå att rekommendera. Som väntat är det flatback (platta baksidor), annars är ju strykningen ett bekymmer.

I butiken finns många redan nu många olika typer av rhinestones i olika material, storlekar och färger. Både lösa stenar och kartor med strass, samt en hel del andra dekorationer. Oavsett om du håller på med en egen scrapbook, syr kläder eller dekorerar något annat, så finns det garanterat någonting som passar. Men vi uppdaterar vårt utbud kontinuerligt, och vi tar tacksamt emot önskemål på vad du saknar. Ju tydligare du skriver, desto troligare att det kommer med i nästa beställning.

Vi läser alla mail, men har inte möjlighet att svara på allt. Men titta in lite då och då så skall du se att just din vara har tagit plats på den virtuella hyllan. Målsättningen är att alla skall kunna hitta det de söker.