Objektet har utgått.

DESIRE2 Laptopställ Portable Svart

91 besökare

Annonsen är avslutad

279kr

 • Frakt
  Annat fraktsätt (49 kr) Säljaren erbjuder ett alternativt fraktsätt. Vänligen se objektsbeskrivningen för mer info.
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
  • Plusgiro/Bankgiro
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

DESIRE2 Laptopställ Portable Svart

Laptop-ställ

  Ergonomisk design Konstruerad för Mac Friktionskuddar gör att datorn är säkrad på stället Ökar kylning och luftflöde Vikbar och bärbar design
Ergonomisk design: 18 graders visningshöjd främjar bra hållning och minskar belastningen på dina ögon och nacke. Konstruerad för Mac: Premium aluminiumlegering kompletterar Apple-enheter elegant och är utformad för Macbook Air / MacBook Pro / iPad Pro eller andra bärbara datorer med 13-17 tum. Friktionskuddar: Friktionskuddar av silikon hjälper till att säkra din bärbara dator på stället, och anti-slip fötter av gummi förhindrar glidning även på blanka ytor. Ökar kyla och luftflöde: Den öppna kildesignen ökar kylningen och luftflödet runt den bärbara datorn medan du arbetar. Vikbar och bärbar design: Bekväm att bära, passar lätt i din väska. Kanske är du den typ av person som önskar perfektion. Kanske längtar du efter ett tillbehör som både är en följeslagare på dina resor, men också integrerar sömlöst i ditt hem. med en fin finish som gör att dina fingrar lätt kan borsta över snyggt, raffinerat aluminium. Kanske är du också den typ av person som önskar prestanda, vilket innebär att du strävar efter överlägsen, långvarig byggkvalitet i en vikbar, bärbar design. Då är detta - Desire2 View My Screen Anywhere som presenteras i slank, raffinerad aluminium - ett utmärkt alternativ. Med ergonomiskt utformad 18 graders lutning ger den dig ultimat betraktningskomfort, och den har en öppen design för att öka luftflödet och kylningen runt din bärbara dator medan du arbetar. Stället är helt hopfällbart för att enkelt kunna glida ner i din väska.

## Frakt ##
Ni betalar endast en fraktkostnad. Den som är den högsta av produkterna ni köper. Leveranstiden kan vara upp till en vecka (medel 2-3 dagar) beroende på produkt så kontrollera gärna leveranstiden med oss om det är brådskande.

## Öppet köp ##
Ni har 14 dagars öppet köp. Ni får testa och använda produkten. Vi kan göra ett avdrag på priset om produkten är märkbart använd eller smutsig. Returen skall vara hos oss inom 14 dagar from ni hämtat ut pordukten.

TU-605005