Auktionen är avslutad.

Få ett SmartFace skapat med ert varumärke

270 besökare
 • Utropspris 2 500 kr
 • Slutade 23 dec 12:01 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren
  Musikhjälpen

  Den här säljaren säljer till förmån för Musikhjälpen

  Se alla auktioner

Beskrivning

SmartFace är en unik svenskutvecklad app på GooglePlay med över 100.000 installationer som låter användaren installera snygga, dekorativa och funktionella utseende på androidbaserade Smartphones. För att stötta arbetet med att ge funktionsnedsatta barn en bättre framtid, auktionerar vi nu ut ett nytt SmartFace för ett företag eller en organisation som vill synas och exponeras globalt!

Med över 100.000 globala installationer är SmartFace en unik marknadsföringskanal för varumärken, företag, organisationer som vill synas och växa över hela världen. Med ett SmartFace kan ditt varumärke eller företag inte bara synas på marknader du vanligtvis inte når, det blir också förknippat med innovation, utveckling och nytta för användaren. Vår designstudio i Malmö och utvecklingskontor i Lund, står till tjänst med att konsultera, designa, och utveckla ett unikt SmartFace som passar just ert varumärke. Vi går igenom vilka funktioner som skulle gynna er, samt hur vi bäst främjar ert varumärke genom design och funktion på vår plattform för att ni ut till så många användare som möjligt. Kanske vill ni ha en egen kalender, klocka, väderfunktionalitet eller en snyggt designad stegräknare i kombination med någon annan mobilfunktionalitet som du önskar?

Arbetet med ett SmartFace uppgår till ca 80 - 140 arbetstimmar beroende på komplexitet, funktionalitet och design. Tillsammans träffas vi på vårt kontor i Malmö för en uppstart och en mer detaljera presentation av SmartFace och vad vi kan göra för att hjälpa sprida just ert företag eller varumärke. Därefter arbetar våra erfarna designers och utvecklare fram ett par förslag och konceptuella idéer som ni får ta del av, lämna feedback och kommentarer till – så att vi sedan är överens om att ert SmartFace blir så passande som det kan bli för just er. När alla bitar är på plats startar utvecklingsarbetet och färdigställandet av ert unika SmartFace - innan det slutligen lanseras på vår plattform och exponeras för androidanvändare runt om hela världen!

Några av våra kunder och varumärken är idag: Triwa, Knut Gadd samt Sony Mobile.
Välkommen till möjligheten att öppna dörren till en helt ny global marknad och ett unikt exponeringstillfälle för ditt företag, organisation eller varumärke