Auktionen är avslutad

Glasfat Kosta Boda Ulrica Hydman Vallien

111 visningar
 • Slutpris 147 kr
 • Slutade 24 nov 19:02 Avslutad
 • Bud () 23 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Carinhultet
 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
Beskrivning

2 glasfat från Kosta Boda i glas. Dekor och design av Ulrica Hydman Vallien. Bra skick, inga synliga skador. Repor kan förekomma.

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen.

Betalning
Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans & samfrakt
Endast köpare inom Sverige / Swedish buyers only. No exceptions are accepted.

Vi samarbetar med Schenker. Alla varor skickas därför med Schenker på tisdagar och fredagar. När vi skickar din vara beror således på när din betalning kommit oss tillhanda. Övriga fraktalternativ och avhämtning är ej möjligt för tillfället.

Vi ordnar med samfrakt för upp till fem vunna auktioner samma dag. Vänligen avvakta med att betala tills måndag då vi justerat fraktkostnaden. Inne i Mitt Tradera ser du när justeringen av frakten är genomförd. Har du redan hunnit betala så gör vi en återbetalning. För frågor vänligen kontakta secondhand@stadsmissionen.se

Ångerrätt
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, men du som köpare får själv stå för returfrakten. Mer information om returer hittar du under fliken ”Info” på vår butikssida på Tradera.


Kundservice
Har du frågor? Välkommen att mejla secondhand@stadsmissionen.se. Vi finns på plats vardagar och hör av oss så snart vi kan.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Webbshopen drivs av lokala stadsmissioner runt om i Sverige. Stadsmissionen arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap och webbshopen drivs som ett socialt företag där människor får möjlighet att närma sig arbetslivet genom arbetsträning och praktik. Eventuellt överskott från försäljningen återinvesteras i den egna verksamheten.

Lycka till med budgivningen!

;