Auktionen är avslutad

Samsung Galaxy S8 Vitt Skydd / Skal med displayfönster

15 visningar

Annonsen är avslutad

89kr

 • Frakt
  PostNord Fri frakt
  Mer info
 • Slutade
  9 juni 16:07
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Snygg och stilrent Cover / Fodral / skydd med displayfönster till Samsung Galaxy S8 SM-G950F med ett utmärkt skydd för hela telefonen, utan att försvåra åtkomst till knappar & uttag. Locket är även rundat för att följa skärmen 100%.

Fodral med lock och ett displayfönster med inbyggt skärmskydd.

Ge din Samsung Galaxy S8 SM-G950F ett heltäckande skydd utan att din smartphone blir obekväm att hålla i. Skyddet tar emot alla repor och all smuts både från mobilens fram- och baksida och skyddar din mobil i stort sätt 100%!

Fodralets lätt frostade baksida sätts över baksidan på din telefon och skyddar även kanter och sidor, utan att din telefon känns otymplig eller tjock.

Beskrivning:

Kamera, blixt och fingeravtrycksläsare samt laddning, hörlurs, högtalar öppning.

Hårt baksidesskal som är lätt frostad i den färg som locket har, med en mycket bra passform som skyddar baksidan och kanter samt hörn mot stötar och repor.

Skyddande lock med fönster som hålls på plats med en smart återfjädrande funktion.

Tillgång till av och på knapp och laddnings uttag samt hörlurs uttag utan att behöva ta av skyddet.

Mjukt material i samma färg som utsidan, med sammets känsla på insidan av hela locket för optimalt skydd av din telefon.

Inbyggt skärmskydd i displayfönstret, gör att inget extra skärmskydd behövs.

Baksidan har även snygga klara linjer runt kamera,blixt och fingeravtrycksläsaren samt är klart på sidorna, men även där en svag nyans av lockets färg.

Fodralet ser till att skydda mobilen utan att blockera för anslutningarna, så du kan använda ditt headset samtidigt som du använder skyddet, och även ladda utan att ta av skyddet.

OBS! Det finns ingen sleep & wake up funktion när man öppnar/stänger locket, men det går att se notifieringar i dina favorit widgets och vem som ringer i fönstret.

INSTRUKTIONER att svara med skyddet stängt: "Du kan ändra metoden för att besvara ett samtal; som standard, när du trycker på knappen, kommer det att svara. Om du vill ändra svars läge från standby-skärmen, tryck på Meny > Inställningar > Samtalsinställningar> Svarsalternativ . Välj Alla knappar för att besvara samtal när en knapp trycks in på knappsatsen, förutom END , volym , eller kameraknappen.

Du kan också ställa in enheten att automatiskt svara efter några sekunder. Från Svarsalternativ menyn väljer Autosvar . Den här funktionen fungerar inte om enheten är i tyst läge."

Locket kan även vikas helt bakåt mot baksidan, för bekvämt handhavande och användning, det går även att föra ett samtal med locket stängt, då det finns en öppning för både mikrofon och högtalare!

OBS VIKTIGT!

Detta fodral är slimfit, så det fungerar INTE ihop med extra skämskydd i härdat glas, då stängs inte locket riktigt, och med ett hetäckande glasskydd kan skyddet "lyfta" glaset så att smuts och damm kan komma under glaset!

Färg: Vitt

Passar till: Samsung Galaxy S8 SM-G950F

Levereras i skyddande förpackning.