Auktionen är avslutad

Exklusivt skydd / fodral Samsung Galaxy S7 Guldkant

50 visningar

Annonsen är avslutad

79kr

 • Frakt
  PostNord Fri frakt
  Mer info
 • Slutade
  20 juli 13:27
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Sätt guldkant på din mobil samtidigt som du skyddar den väl!

Detta fina slimfit skydd är endast 1 mm tjockt, men är tillverkat av TPU gummi av mycket hög kvalité och tålighet, för att garantera maximalt skydd av din fina Samsung Galaxy S7 SM-G930F utan att den blir klumpig.

Ett helt nytt skyddande gummi fodral med snygg guld metallic kant som både skyddar telefonen och lägger en Exklusiv touch!

Inga HD funktioner störs av skyddet, då det finns öppningar för både kamera, ljus & sensorer samt laddning, och ger dig en snygg och skyddad telefon!

Bra skydd från repor och stötar. Det skräddarsydda fodralet passar perfekt och ger dig möjlighet att få tillgång till alla telefonens funktioner.

Fodralet är tillverkat i ett härdat silicone/gummi material TPU som gör skalet mellan mjukt, detta gör att det sitter extra bra och stannar på plats, samtidigt som det skyddar bättre från stötar och tryck!

Egenskaper:

Gör din telefon stöttålig med perfekt passform.

Har utskärningar för alla viktiga delar inklusive kamera, sensorer, laddning.

Tillverkad av ett tåligt material, av högsta kvalité för att ge utmärkt skydd.

Förhindrar repor, stötar, fett och fingeravtryck.

Lätt att sätta på och ta bort.

Insidan på baksidan är belagt med en lätt mönstrad yta för ett extra skydd för baksidan samt bättre "grepp" för skyddet (ej synligt).

Guld metallic kant i högglans av mycket hög kvalité

Skyddet har även snygg inramning runt kameralinsen / sensor och lampa!

Designad för att perfekt passa till Samsung Galaxy S7 SM-G930F.

Paketet innehåller:

1 x TPU Fodral/skydd till Samsung Galaxy S7 SM-G930F.

Färg: Glasklart med metallic guldkant.

Levereras i skyddande förpackning.

OBS!

Alla våra produkter skickas från vårt eget lager i Sverige.

För order som vi mottagit betalning före klockan kl:15.00 helgfri Måndag - Fredag skickas normalt från oss samma dag, och levereras inom 1-3 vardagar, normal leveranstid är nästkommande vardag.

Information om ångerrätt och retur

Om du ångar ditt köp har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen (DHL). Ångerfristen startar den dag du tar emot varan. Du behöva inte ange orsak men en förutsättning är att produkten är oanvänd och oskadad. Om produkten har använts mer än skäligt för att kontrollera funktionalitet, kommer avdrag för värdeminskning att göras (om varan kan betraktas som begagnad). Avdraget dras ifrån beloppet som återbetalas. Varan ska återsändas till oss inom 14 dagar från det att du har åberopat ångerrätten. När vi har mottagit varan i retur eller har mottagit ett bevis om att varan har skickats gör vi en återbetalning inom 14 dagar. Vid ångerrätt betalar vi tillbaka fraktkostnaden, returkostnaden får kunden betala själv. Återbetalningen sker med samma betalningssätt som vid köptillfället. Om vi av en eller annan anledning inte kan återbetala med samma metod som användes för den ursprungliga betalningen kommer vi kontakta dig för godkännande av det tilltänkta sättet för återbetalning.