Beskrivning

Unik möjlighet att registrera ett .se-domännamn som aldrig tidigare varit registrerbart. Domännamnet auktioneras ut av .SE (Stiftelsen för internetinfrastruktur).

Totalt auktioneras 349 domännamn ut – det handlar om tvåställiga landskoder samt andra länders namn. Mer om auktionen går att läsa här http://www.iis.se/domaner/auktion.

OM DOMÄNNAMN
Ett domännamn är enkelt beskrivet en gatuadress på internet. Du skriver det i webbläsaren för att komma till en viss webbplats, eller använder det för att skicka e-post. Läs mer om domännamn här http://www.iis.se/domaner/.

Ett domännamn är inte någonting du äger, som innehavare av ett domännamn äger du rätten att disponera domänen så länge som du själv väljer att förnya den. Detta görs på ett eller flera år i taget (som längst tio år). Vinnaren av auktionen får rätten till det aktuella domännamnet i ett år, efter det behöver domänen förnyas om innehavaren fortfarande vill ha den kvar.

VIKTIGT - KONTROLLERA DINA KONTAKTUPPGIFTER
.SE kommer att använda användaruppgifterna vi får från Tradera för att registrera ditt domännamn. Det är därför viktigt att du kontrollerar att dessa uppgifter är korrekta och vid behov uppdaterar dem i "Mitt Tradera" innan du börjar lägga bud.

Både privatpersoner, företag och organisationer kan lägga bud. För att kunna vara med och lägga bud behöver du först (om du inte redan har det) skapa ett konto i Traderas auktionsplattform. Observera att registreringsprocessen för företag kan ta upp till 24 timmar.

.SE:s REGISTRERINGSVILLKOR
Betalning innebär att du godkänner .SE:s registreringsvillkor. Läs därför dessa villkor som du hittar här, http://www.iis.se/docs/Registreringsvillkor_sv.pdf. Du godkänner även att .SE:s interna registrar, .SE Direkt kan komma att bli ordinarie registrar om du avstår från att välja en ny registrar inom fyra månader.

BETALNINGSVILLKOR
Om du vinner en auktion ska betalning vara .SE tillhanda senast inom fem (5) bankdagar för att vi ska kunna registrera domännamnet med dig som innehavare. Som referens anger du det aktuella domännamnet tillsammans med Traderas objektsnummer, så att .SE vet vad betalningen avser.

- Bankgiro: 549-6492
- Referens: [den aktuella domänen och Traderas objektsnummer]

Om du betalar från utlandet:
- IBAN: SE1150000000052061028179
- Swift/BIC: ESSESESS
- Bank: SEB
- Betalningsmottagare: .SE (Stiftelsen för internetinfrastruktur)
- Referens: [den aktuella domänen och Traderas objektsnummer]

12 månaders registrering ingår i det vinnande budet. Det vinnande budet inkluderar 25 % moms.

Information om moms:

?- Företag inom EU utan giltigt momsregistreringsnummer (VAT) betalar hela beloppet (inkluderat 25 % moms).
- Företag inom EU med giltigt momsregistreringsnummer (VAT) betalar hela beloppet (inkluderat 25 % moms). Momsbeloppet återbetalas efter att domännamnet är registrerat.
- Utländsk privatperson eller företag betalar hela beloppet (inkluderat 25 % moms). Momsbeloppet återbetalas efter att domännamnet är registrerat.
- Privatperson inom EU betalar hela beloppet (inkluderat 25 % moms).
- Svensk privatperson och företagskund betalar hela beloppet (inkluderat 25 % moms).

PERSONUPPGIFTER
Om du vinner en auktion godkänner du att personuppgifter, inklusive personnummer, överlämnas till .SE för att möjliggöra slutförandet av transaktionen.

ÅNGERRÄTT
När du som konsument köper en vara eller tjänst på internet har du enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler rätt att ångra köpet. Ångerrätten gäller i 14 dagar från den dag du erhöll en bekräftelse på att du vunnit en auktion.

En konsument som ångrar köpet meddelar detta till .SE genom att skicka in en ångerblankett. Kontakta .SE Registry Services på registry@iis.se för utskick av ångerblankett.

Genom att använda eller överlåta domännamnet under ångerfristen samtycker konsumenten till att ångerfristen vid denna tidpunkt upphör med den konsekvensen att konsumenten inte kan frånträda detta avtal.

KONTAKTINFORMATION
SE, (Stiftelsen för internetinfrastruktur)
Box 7399, 10391 Stockholm

Telefon: 08-452 35 00
Fax: 08-452 35 80
E-post: registry@iis.se
Organisationsnummer: 802405-0190

Objektnr 221 322 505

Visningar 31 393

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 12 dec 11:31

Domännamnet tv.se - Domän

Slutpris

|

2 180 500 kr

Auktionen är avslutad

YesIKnow vann auktionen