Domän pask.se

1 924 besökare

75 000 kr

 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Plusgiro/Bankgiro
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Denna auktion gäller domännamnet pask.se

Ett domännamn äger man inte, utan du äger rätten att disponera domänen så länge som du betalar den årliga avgiften för domännamnet.
Avgiften varierar mellan olika ombud, men brukar ligga på 100 till 200 kronor per år.

Denna domänen ligger för närvarande hos Nordnet.
Efter betalning kommer ett ägarbyte och en överlåtelse göras till dig, denna flytt brukar ta ungefär 1 dygn.

Viktigt om budgivningenTradera tillämpar så kallad "proxy bidding". Det betyder att om ditt maxbud för en domän är t.ex. 75 000 kronor, så bör du lägga detta bud långt innan auktionen stänger.

Då kommer Traderas system att se till så att du automatiskt höjer budet om någon bjuder över dig. Detta pågår till dess att du nått din maxgräns på 75 000.
Om du i stället väljer att bjuda manuellt, så kom ihåg att sluttiden för auktionen inte förlängs. Står det att auktionen slutar klockan 10:20 så gör den det. Då är det omöjligt för dig att hinna med att buda de sista minuterna, innan auktionen stänger.
Så följ vårt råd: Lägg ditt maxbud I GOD TID INNAN AUKTIONEN STÄNGER, och låt Traderas system sköta budgivningen åt dig.

Registrering
Innan du kan lägga bud måste du registrera ett konto hos Tradera. Notera att detta kan ta upp till 24 timmar, så ansök om konto i god tid. Auktionen är öppen för privatpersoner, företag och föreningar både inom och utanför Sverige.De uppgifter som du anger när du registrerar ditt konto på Tradera kommer att användas vid ägarbytet på domänen, så var noga med att skriva rätt. Om du i stället vill att vi ska fakturera ett annat företag/privatperson, så meddela oss detta direkt efter det att du vunnit auktionen.

Allmänt om domännamn
Ett domännamn äger man inte, utan du äger du rätten att disponera domänen så länge som du betalar den årliga avgiften för domännamnet.
Avgiften varierar mellan olika ombud, men brukar ligga på 100 till 200 kronor per år.

Hela vårt sortiment från Fintinne ser du i vår BUTIK, både auktioner och fasta priser

Alltid FRI FRAKT, vill du däremot har din order med expressfart tillkommer 49kr.

Leveranstiden:

Fri frakt lev.tid max 7 arbetsdagar

Express frakt 49kr lev.tid 1-3 arbetsdagar.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor!

Hälsningar Vi på Fintinne

Familjeföretaget Fintinne grundades 1991 och har funnits på nätet sedan 1998 - vilket gör oss till ett av de äldsta företagen inom näthandel med presentartiklar. Du kan därför handla tryggt hos oss och får alltid snabb personlig service .