Auktionen är avslutad.

Muff.nu

30 besökare

Annonsen är avslutad

20 000kr

 • Frakt
  • Posten (Fri frakt)
  Mer info
 • Slutade
  1 november 17:55
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Kort/PayPal
 • Om säljaren

Beskrivning

Muff.nu
Finns hos Misshosting.

OBS!

Budar du på denna auktionen så accepterar du automtiskt dessa villkor:
1. Om det uppstår några kostnader i samband med att överföringen ska ske så betalas detta utav köparen.
2. Budet är bindande vilket betyder att du inte kan lägga ett bud för att sedan ångra dig. Lägg bara bud om du vill genomföra köpet till 100%.
3. Vill du köpa domänerna i egenskap utav företag så går det att ordna genom till exempel (Frilansfinans) eller andra liknande tjänster där jag som privatperson kan fakturera ett företag utan att ha ett företag. Eventuella avgifter som uppstår med denna tjänst betalas då utav köparen.
4. Överföringen kommer att ske när betalningen är mig tillhanda. Jag kommer då att behöva uppgifter utav köparen för att kunna påbörja överföringen. Jag skapar då samtidigt de autoriseringskoder som behövs för flytten.
5. Om köparen vill använda sig av en escrow tjänst så kan vi naturligtvis göra det. Escrow.com är ett exempel på en sådan tjänst som kan användas. Köparen betalar escrow-avgiften i så fall.

(Escrow är en mellanhand mellan köpare och säljare som säkerställer att affären går rätt till. När köparen har fått sin vara så släpps betalningen till köparen genom escrow-tjänsten)

5. Tänk på att du köper rätten att disponera domänerna och att du måste betala en årlig avgift till registratorn som du har valt. Den årliga avgiften varierar men brukar ligga på 200 kronor per domän.

6. Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till mig.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×