Auktionen är avslutad.

jul.se

2 203 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: TomasAnderson
 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Denna auktion avser domännamnet jul.se.

Om du är intresserad av några av våra övriga domännamn, som inte ligger till salu på Tradera, så hittar du dessa på den här sidan: www.auktioner.se/domains.html

Vi är tillbaka med nya auktioner 1 december, därefter tar vi juluppehåll.
Under 2018 fortsätter vi sedan med nya auktioner 1 februari, 1 mars, 1 april och 1 maj.

OBS: Viktig information om budgivningen
Tradera tillämpar så kallad ’proxy bidding’.
Det betyder att om ditt max bud för en domän är 23 000 kronor, så bör du lägga detta bud direkt. Då kommer Traderas system att se till att du automatiskt höjer budet om någon bjuder över dig. Höjningen sker med högst 100 kronor åt gången. Detta pågår till dess att du nått din maxgräns eller till dess att de andra budgivarna slutat att bjuda.
Om du i stället väljer att bjuda manuellt, så kom ihåg att sluttiden för auktionen inte förlängs. Står det att auktionen slutar klockan 10:20 så gör den det. Då är det i princip omöjligt för dig att hinna bjuda de sista sekunderna innan auktionen stänger och du riskerar att bli överbjuden!
Så vårt starka råd är att du lägger ditt max bud långt innan auktionen slutar och att du låter Traderas system sköta budgivningen åt dig.

RegistreringInnan du kan lägga bud måste du registrera ett konto hos Tradera. Detta kan ta flera timmar, så ansök om konto i god tid. Auktionen är öppen för privatpersoner, företag och föreningar både inom och utanför Sverige.

Notera att all budgivning sker exkl. moms!

 • Företag och privatpersoner inom Sverige faktureras det vinnande budet plus 25% moms.
 • Företag inom EU, som saknar giltigt momsregistreringsnummer (VAT-nummer) faktureras det vinnande budet plus 25 % moms.
 • Företag utanför EU faktureras det vinnande budet och ingen moms läggs på beloppet.
 • Privatperson inom och utom EU faktureras det vinnande budet plus 25% moms.
 • Företag utanför Sverige men inom EU med giltigt momsregistreringsnummer (VAT-nummer) faktureras det vinnande budet och ingen moms läggs på beloppet.

Allmänt om domännamn
Ett domännamn äger man inte, utan du äger du rätten att disponera domänen så länge som du betalar den årliga avgiften för domännamnet.
Avgiften varierar mellan olika ombud, men brukar ligga på 100 till 200 kronor per år.
Du kan läsa mer om domännamn och även kontrollera vem som äger ett domännamn på www.iis.se.

Betalningsinformation och Escrow Service
En så kallad Escrow Service ingår, kostnadsfritt, vid varje vinnande bud. Vi samarbetar med Name ISP i Sverige, som hjälper till att säkerställa en bra och säker affär för båda parter. Name ISP hanterar hela processen från avtal till slutgiltig betalning och försäkrar dig som köpare om att domännamnet registreras i ditt namn. Med hjälp av Name ISP:s långa erfarenhet och stora kunskap om branschen kan du vara lugn och trygg under hela processens gång. Vi som säljare får inte ta del av din betalning innan du har full kontroll över ditt domännamn.
Vid vinnande auktion blir du kontaktad av Name ISP:s handläggare, som ger dig instruktioner för att slutföra transaktionen.
Mer information om hur Escrow fungerar hittar du på denna sida: https://www.nameisp.com/sv/domain-services/escrow.
Name ISP erbjuder följande betalningsmetoder:
- Bankgiro
- VISA/MasterCard/AMEX
- SWIFT/IBAN
- PayPal
- Swish

Ångerrätt
Om du är fysisk person (privatperson) och ångrar ditt vinnande bud, har du enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler rätt att ångra köpet. Ångerrätten gäller i 14 dagar från den dag du erhöll en bekräftelse på att du vunnit auktionen.
En fysisk person (privatperson) som ångrar sitt vinnande bud ska meddela oss detta via e-post.
Om domännamnet under ångerfristen används eller överlåts, upphör ångerrätten och den fysiska personen kan då inte åberopa ångerrätten.

Se hela beskrivningen
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×