100 ST CELLOFANPÅSAR, 22 X 10 X 6,5 CM

11 visningar
 • Utropspris 159 kr
 • Slutar 28 maj 14:47 3 dagar 7 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  PostNord 55 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

100 ST CELLOFANPÅSAR.
Passar perfekt för presenter, förvaring eller för att t ex göra egna kolor, baka något eget och ta med som ”gå bort- present. Lägg i torra ingredienser i lager och låt mottagaren själv baka. Skriv ut receptet på fint papper. Ser lyxigt ut. Roligt att ge bort något originellt, det är sådant som man kommer ihåg! Mycket hållbar. Stark och kraftig påse. Godkänd för direktkontakt eller förvaring av livsmedel.
Fås i 100-pack. Plan botten som är 10 x 6,50 cm. 22 cm hög. FTI- avgift är betald vid inköpet.
Kostar ca 2,50 – 4 kr/styck i handeln. Här endast max 1,79 kr/styck.

Fraktkostnaden är beräknad på varje vara. Vid köp/vinst av mer än en vara kommer du att få ett nytt mail med mera exakt fraktkostnad när allt är packat och vägt. Gäller upp till en veckas köp/vinster. Letar alltid efter det billigaste sättet att skicka dina varor. Bjuder alltid på emballaget! Betalar du via Klarna så får du snarast en återbetalning på portots mellanskillnad. Allt för att få fram den billigaste kostnaden! Skickar nytt mail så fort som möjligt, men ibland kan det dröja till kvällen då jag inte har tillgång till datorn dygnet runt.
Se gärna mina övriga auktioner: http://www.tradera.com/auktioner/Magasinboden ELLER: http://www.tradera.com/butik/Magasinboden Lycka till!
Eftersom som jag säljer som företag så gäller ”distansavtalslagen” (2005:59) Med 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten börjar den gälla när vi tillsammans ingått ett köpeavtal. Du som Köpare har 14 dagars ångerfrist från dagen efter du har mottagit varan. Som köpare har du rätt att ångra köpet, skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka utan dröjsmål.Kontakta alltid mig, som säljare, så vi kan komma överens hur returneringen ska ske. Om varan inte är defekt och du ångrar köpet ersätts varans värde, men inte portokostnaden. Om varan är defekt eller sönder så skickas en ny vara om det är möjlig, alternativt ersätts hela köpet. Men skicka mail, innan varan skickas tillbaka så vi kommer överens om förfarandet.