Beskrivning

En mask är något som man ofta kopplar till maskerader. Just denna ögonmask är riktigt trevlig i sin dekorativa design och gör sig perfekt för maskerader och halloweenfester. I vårt sortiment finns det mycket godsaker att välja mellan som du enkelt kan kombinera med denna mask för en fullbordad utstyrsel.

Ögonmask Filigree Svart är en underbart vacker och dekorativ mask i en svart färg. Den sitter på plats med hjälp av ett knytband baktill.

Kommer i en one-size

Paketet innehåller: Du kommer att få en spetsmask, den komplexa och unika designen i kombination med högkvalitativa material, ger dig vacker och fashionabel, låter dig känna den bekväma upplevelsen, perfekt för att delta i olika dansfester.

Kvalitetsmaterial: Spetsmasken använder högkvalitativt spetstyg, bekvämt och mjukt, bra andningsförmåga, lätt och hållbart, kommer inte att orsaka besvär eller obehag för dig. Den passar ditt ansikte lätt och kan användas under lång tid.

snygg klänning

Perfekta tillbehör: Spetsmasken använder svart design, klassisk svart gör dig mer charm, du kan matcha dina olika kläder. Spetsdesign är de nödvändiga delarna av sexigt mode, vilket gör din klänning full av mystisk och mer charmig.

Lätt att använda: . Rätt storlek passar de flesta. Baksidan av masken har en remdesign för enkel användning och justering så att du kan bära masken enkelt och bekvämt utan att glida av.

Bred använt: Denna spetsmask är lämplig för de flesta, som julfest, halloweenbal, maskdans, semesteruppträdande, bröllop, etc. Den kan avsevärt öka ditt mystiska och charmiga temperament, vilket gör att du blir drottningen av maskeraden.

Objektnr 638 334 020

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 10 aug 11:02

Spets ögonmask Sexig maskerad mask jul

Pris

49 kr

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 281 omdömen

Läs omdömen