Auktionen är avslutad.

Du kanske gillar någon av dessa?

 1. -0%

  Pionjärflygare - tidiga flygförsök i Norden

  Pontsa | Betyg: 5 Fast pris
  1. 35 kr 35 kr
  2. +56 kr frakt
 2. -0%

  Pionjärflygare - tidiga flygförsök i Norden

  björn7 | Betyg: 4,9 Fast pris
  1. 50 kr 50 kr
  2. +42 kr frakt
  1. 50 kr 50 kr 0 bud
  2. +45 kr frakt

Vingar för Norden – Nordens flygvapen i färg

12 besökare

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  • Schenker (59 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Vingar för Norden – Nordens flygvapen i färg, av Jan Jørgensen

Boken presenterar aktuell militär flygverksamhet inom de fem nordiska länderna: de danska, finska, norska och svenska flygvapnen, det amerikanska flygvapnets avdelning på Island samt armé- och marinflyg.

Tillsammans har de en mångfald olika flygplanstyper. De flesta visas här i strålande fina färgbilder med informativ text. Här finns de välkända jaktplanen Draken, Viggen, F-16, F-5 och MiG-21, transportplan som Hercules, Twin Otter och Il-28R "Beagle", psaningsplan som Lansen och O1-A Bird Dog, och måna olika sambandsplan, skolflygplan osv. Även helikoptrar för stridsledning, sjöräddning, pansarvärn, ubåtsjakt och andra uppgifter presenteras.

Den inbundna boken (linneklotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag är i ett mycket gott bruksskick – mycket nära nyskick. Skyddsomslaget är också i ett fint skick sånär som en ca 1,5 cm reva på baksidan, som den nye ägaren elegant kan snygga till med en bit tejp på baksidan av omslaget. Boken är rikligt illustrerad med fotografier i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 223/223 mm
Ryggbredd ca 14 mm
Vikt ca 595 gram
Sidantal 112
Författare Jan Jørgensen
Förlag Frank Stenvalls Förlag
Språk svenska
Utgivningsår 1993
ISBN 91-7266-127-5

Porto: Kan skickas antingen i ett förstärkt brev med Posten som kostar 72 kr (för brev med Posten använder jag ibland rabattfrimärken för att själv eventuellt spara en slant...) eller i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner. Säg till om du vill ha ett annat fraktsätt än det jag föreslagit. Du väljer själv fraktsätt när du betalar.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!