Auktionen är avslutad

HELT NYTT! Optimus Nova set

239 visningar
 • Slutpris 1 060 kr
 • Slutade 14 dec 09:51 Avslutad
 • Bud () 26 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: millan016
 • Frakt
  DB Schenker 75 kr
  Avhämtning: Åre
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

HELT NYTT Optimus Nova sätter numera måttstocken för expeditionskök för flytande bränslen. Denna arbetshäst som har fått flertalet utmärkelser och har lagat miljontals måltider i naturen har blivit en klar favorit bland seriösa friluftsälskare. Varför? Den patenterade brännaren som kräver lite förvärmning, en självdränerande aluminiumpump och en inbyggd rensnål som drivs med magnetkraft är egenskaper som ger pålitlighet och användarvänlighet även under svåra omständigheter. Att nova klarar av att drivas med flera bränslen utan munstycksbyte ger mångsidighet på internationella resor. Tack vare den turbinformade designen på benen, det fällbara reglaget samt en ny transportväska är packvolymen minimal. Trots det lilla formatet är Optimus Nova stabilt även när stora kokkärl används. Det är bara att ge sig ut och njuta av goda måltider med din Nova.

Egenskaper för Optimus Nova:

Bränsle: Kemiskt ren bensin, fotogen, diesel, flygbränsle.
Vikt: 435 g (med pump).
Mått vikbar: 90x65x140 mm.
Effekt: 2850 W.
Brinntid: Upp till 2 timmar vid maximal effekt med bränsleflaska i storlek M (förbrukar 450 ml bränsle).
Koktid (1 L vatten): Ner till 3,5 minuter beroende på väder, höjd över havet etc.
Inkluderat tillbehör: Brännare, pump, vindskydd, verktyg, packväska, reservdelar och smörjmedel (bränsleflaska ingår ej)

Nypris: 1 490:-

Optimus Terra HE Cookset. Ett mångsidigt och effektivt 3-delat kokset, tillverkat av hård anodiserad aluminium. Den speciella värmeväxlaren minskar koktiden med 20 %, vilket gör ditt kök energieffektivt och sparar bränsle vid matlagning. Den tunna, medföljande, neoprenväskan håller maten varm och skyddar dina fingrar från värmen. Setet inkluderar: En 1,75 L kastrull med värmeväxlande botten och måttbeteckningar (ml och oz), en non-stick belagd 1,7 L kastrull med mått, en stekpanna som även kan användas som ett lock, ett handtag i aluminium, disksvamp och en neopren väska. Mått: 18,8 x 10.0/8.5 cm. Vikt: 720 g.

Nypris: 720:-

Optimus Clip-On Windshileld. Lätt, hård-anodiserad aluminium clip-on vindskydd för användning med friluftskök. Ökar effekten och minskar gasförbrukningen. Passar alla behållare enligt EN417 och gasbehållare med max 13 cm i diameter. Lätt att packa ner och passar runt Optimus Terra Weekend.

Pria: 150:-

Nypris för hela setet: 2360 kr

;