MUURIKKA STEKHÄLL 38 CM STEKHÄLL inklusive fodral

256 besökare

650 kr

 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

MUURIKKA STEKHÄLL MED BEN 38 cm (Förvaringscase ingår)

Rek butikspris: 699 kr

Smidig tekhäll för lyxig matlagning i naturen

Detta är den äkta Muurikka utomhuspanna, där du kan laga allt från förrätter till efterrätter, från kött till plättar. Diametern på 38 cm gör den lämplig för matlagning till mellan 2-4 personer.

Den robusta stekhällen saknar ben och kan användas både på gasbrännare, i en elgrill eller över öppen eld. Din Muurikka levereras i en snygg och tålig skyddspåse med handtag, som tillsammans med den ringa storleken gör att du enkelt kan bära den med dig.

Hällen är svagt skålformad för att behålla vätskan vid matlagningen och tjockleken på 3 mm ger en jämn spridning av värmen. Ta med den till picknicken, campingen, eller ut med båten.

Mått: Ø 38 cm

Vikt: ca 2,7 kg

Fodral i kraftigt polyeter medföljer: Ja

Material: Varmvalsat stål, 3 mm

FRI FRAKT på order över 500 kr!

Vi erbjuder alltid samfraktning (Du betalar endast för den högsta varans fraktkostnad oavsett hur många varor du köper.)

Friluftsbutikens målsättning är att erbjuda marknadens bästa pris. Kontakta oss gärna om du skulle hitta samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, så att vi har möjlighet att prismatcha.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp eller angående offert på kundbeställning eller beställning av större volymer / Väl mött!