Objektet har utgått.

50% RABATT !! SMARTWOOL HIKING LIGHT CREW SOCK Large (42-45) Rek pris: 219 kr

51 besökare

Annonsen är avslutad

190kr

 • Frakt
  • PostNord (40 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
 • Lagerstatus
  0 st
 • Om säljaren

Beskrivning

SMARTWOOL HIKING LIGHT CREW SOCK

Rek butikspris: 219 kr

Storlek: Large (42-45)

Färg: Denim

Tunnare strumpa för lättare vandringar.

Smartwool Hiking Light Crew är en storsäljande, lätt strumpa idealisk för lättare vandring eller krävande promenader med lättare packing. Hiking Light Crew funkar bra året om i alla typer av kängor och skor. Hike Light Crew är en lite tunnare hikingstrumpa som är betydligt tjockare under foten för extra stöd, maximal komfort och minskat skavsår. Elastiskt stöd för hålfoten håller sockan på plats och ger skönt stöd. Sockan är tjockare mot smalbenet för att förhindra skav från kängorna och mjukt resår som gör att strumpan håller formen.

Material: 72% merinoull , 26 % Nylon, 2 % Elastan.
(Alltid 100% ull mot foten!)

Merinoull är en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna. När du tvättar räcker det med 40°C och att du använder ett flytande tvättmedel, anpassat för ull.

Merinoullen kommer enbart från nyzeeländska får som inte utsatts för mulesing.

FRI FRAKT på order över 500 kr!

Vi erbjuder alltid samfraktning (Du betalar endast för den högsta varans fraktkostnad oavsett hur många varor du köper.)

Friluftsbutikens målsättning är att erbjuda marknadens bästa pris. Kontakta oss gärna om du skulle hitta samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, så att vi har möjlighet att prismatcha.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp eller angående offert på kundbeställning eller beställning av större volymer / Väl mött!