Beskrivning

Härlig äldre urna i brunglaserad keramik.

Bruksslitage och skavanker förekommer.

Kantstött i godset runt mynningen.

Inga sprickor.

Höjd: 28,5 cm

Mynningens diameter: 12,5 cm.

Diameter som mest: ca 26 cm.

Fler liknande exemplar kan finnas till försäljning, titta bland våra övriga auktioner.

FRAKT UTRIKES. Vänligen kontakta oss för fraktuppgift / SHIPMENT ABROAD. Please contact us for information about the shipping cost.

SAMFRAKT. Köper du fler varor, samfraktar vi gärna. Vi betalar tillbaka den överskjutande fraktkostnaden som betalats in när vi räknat samman fraktkostnaden. Blir paketet tyngre än 20 kg packas resten i ytterligare ett paket och ytterligare en fraktkostnad tillkommer då. Vi skickar i regel med Schenker och där gäller den pristabell som finns hos Tradera. Inga extra avgifter tillkommer.

LEVERANSTID. Köpta varor som skickas med Schenker skickas normalt inom 5 dagar (inlämning hos ombud sker 1-2 ggr/vecka). Varor som skickas som brev med Postnord skickas senast nästa vardag.

ÅNGERRÄTT. Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Meddela oss om du är missnöjd med något så snart du mottagit varan. Du har rätt att utnyttja ångerrätten inom 14 dagar dagen efter mottagandet. Returkostnaden står köparen för men är varan trasig kompenserar vi med vad som är skäligt.

Om varan kommer tillbaka till oss p g a att den inte hämtats ut, tillkommer en avgift på 50:- till den nya fraktavgiften om vi ska skicka den på nytt.

Det är inte okej att lägga negativt omdöme innan man kontaktat oss -vi löser det mesta och vill ha nöjda kunder.

Vår butik Graninge Bruk Antik & Antikvariat ligger i Graninge i Ångermanland (i Norrlands inland) och våra öppettider är alla lördagar och söndagar 10-16. Sommartid (juni-augusti) har vi öppet alla dagar 10-16. Besök oss gärna där!

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?