Beskrivning

19 cm i diameter, 14 cm hög. Litet nagg i den oglaserade ringen, se kl 1 - inget av glasyren är skadat. Rörstrandstämpel under plåten.

Vet inte hur lampan ska användas. Det finns en avlastningsskruv för sladden, vilket skulle kunna tyda på att den ska hänga. Känns lite för tung för det, 1,5 kg.

Tapeten är en papperstapet. Den är oanvänd, men är tillverkad vid den tiden som är angiven i beskrivningen ovan.

VI HAR MÅNGA TAPETER HÄR PÅ TRADERA. I Tradera-butiken söker du "Tapeter".

Vissa avvikelser mellan bildernas och tapeternas färger kan finnas. Skuggor förekommer ibland på bilderna.

Rullar som har legat inplastade är ofta öppnade för kontroll av skick. Ibland är rullarna skadade något varv i början - men du får alltid minst den längd hel och fin tapet som det står i beskrivningen.

En kort beskrivning av skillnaden vid tapetsering med gammal och modern tapet medföljer. Vi tar inte något ansvar över tapetseringen.

Betala inom 3 arbetsdagar efter köp - betalningsinfo står i Traderas orderbekräftelse.

Vi skickar med Schenker inom 2 arbetsdagar efter betalningen. Du betalar frakten för ett köp - om du köper flera rullar betalar vi eventuell merkostnad. Gäller inom Sverige.

Du har alltid 14 dagars returrätt på köp från oss - du betalar returfrakten. Varorna måste returneras i samma skick som när du fick dem.

Vi har vinstmarginalbeskattning, vilket gör att moms inte läggs på varorna. Moms finns heller inte att dra av för köparen.
https://www.skatteverket.se/foretagochorganisationer/moms/sarskildamomsregler/vinstmarginalbeskattningavbegagnadevarormedmera.4.58d555751259e4d6616800010756.html

Kvitto medföljer vid köp från oss.

Objektsnr 558869865

Visningar 1 531

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Rörstrand lampa keramik blått och guld bumling-form

Pris

700 kr

interiör1900

Lidköping, Sverige

5.0

interiör1900

Företag

Toppsäljare

3 967 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?