Beskrivning

DENNA VARA SKICKAS FRÅN VÅRT EXTERNLAGER 3-5 Dagars leveranstid

PRODUKTBESKRIVNING

Introducerar Nintendo Switch 32GB
Nintendo Switch 32GB är en spelkonsol som erbjuder en unik och mångsidig spelupplevelse. Konsolen kan användas på tre olika sätt: som en stationär konsol kopplad till en TV, som en bärbar enhet med en inbyggd skärm eller som en bordsskärmsenhet med en avtagbar Joy-Con-kontroll. Detta gör att du kan spela dina favoritspel var du vill och när du vill. Konsolen har också en stor intern lagringskapacitet på 32GB, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att spara dina spel och andra data. Med en förbättrad batteritid kan du spela upp till 9 timmar på en enda laddning, vilket ger dig ännu längre speltid.

Otrolig flexibilitet
Tack vare sin unika design som gör att den kan användas på tre olika sätt: som en stationär konsol, en bärbar enhet eller i tabletop-läge. Med hjälp av den medföljande Switch-dockan kan du enkelt ansluta din konsol till en TV och spela dina favoritspel med vänner och familj. När du är på språng kan du fästa Joy-Con-kontrollerna på sidorna av enheten och spela dina spel var som helst på den inbyggda skärmen. Och om du vill spela med en annan person, kan du enkelt koppla loss en Joy-Con-kontroll och ge den till en vän.

6-2-tums multipekskärm
Med en stor 6,2-tums multi-touchskärm som erbjuder detaljerad 720p HD-upplösning kan du uppleva dina favoritspel på Nintendo Switch med fantastisk bildkvalitet och detaljrikedom.

Appar & funktioner
Få tillgång till alla dina favoritspel i fullversion och tillhörande DLC från Nintendo eShop samtidigt som du njuter av en mängd

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608149663

Visningar 385

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Nintendo Switch 2019 32GB Red & Blue

Pris

3 399 kr
Annonsen är avslutad

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 241 omdömen

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?