Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/q6iY7XSQWS0

Kämpa mot vidunderliga monster och använd dina belöningar för att bygga ett stort och mäktigt förråd av episka vapen och rustningar.

Monster Hunter: Rise utspelar sig i ett ninjainspirerat land där du hittar byn Kamura Village. Utforska frodiga naturområden och slåss mot riktigt fruktansvärda monster för att bli den ultimata jägaren.

Ett halvt sekel efter en nästan total förödelse måste jägare möta ett nytt och synnerligen skrämmande monster med siktet inställt på att kasta landet i kaos igen. Jaga monster helt själv eller samarbeta med vänner och ta uppdrag och nedkämpa massiva monster. Vilka vapen du väljer är upp till dig.
Helt nya sätt att spela finns som 'Wire Action' där du får testa på höga höjder och du får också en hundkompis, Palamute, som är ett viktigt och spännande tillägg till de redan mäktiga striderna som Monster Hunter är känt för.

Utforska en värld inspirerad av forntida Japan som flyter på hela tiden, utan laddningstider, när du går från ett område till ett annat. Lär dig jägarens sätt, avslöja uråldriga hemligheter och försvara världen från undergång.

Du är här alltid redo för nästa jakt. Spela hemma eller på språng med Nintendo Switch.

Vildsinta monster i naturliga miljöer
Jaga ett stort utbud monster med egna beteenden och rasande humör. Här finns allt från klassiska favoriter till nya varelser inspirerade av japansk folktro – inklusive omslagsmonstret Magnamalo – och vill du klara dig helskinnad mot dem måste du tänka snabbt och dra nytta av deras egenheter!

Välj vapen och visa upp vad du kan
Använd 14 olika sorters vapen med unika spelstilar, både på nära håll och avstånd. Ladda upp förödande slag med Great Sword, dansa fram med det eleganta Long Sword, dra fram som en stormvind med de snabba Dual Blades, tåga fram med den livsfarliga Lance eller sikta på avstånd med Bow och Bowguns. Det är bara ett axplock av alla vapen som finns att välja på, så här finns något för alla.

Jaga ensam eller bilda lag för att fälla monster
I Hunter Hub kan upp till fyra spelare ge sig ut på flerspelaruppdrag för att besegra monster tillsammans. Svårighetsgraden anpassas efter antalet spelare, så striderna är alltid rättvisa hur många ni än är.

Objektnr 513 116 222

Visningar 3 460

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Monster Hunter Rise - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

398 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen