Beskrivning

Övriga spel|

1998 PlayStation -klassikern är tillbaka: SaGa Frontier görs om! Teamet med åtta har återvänt - nu med Fuse tillagt som en spelbar karaktär!

Välj din favoritkaraktär och ge dig ut på din egen unika resa.

Var och en av de åtta karaktärerna har olika mål och slut. Dina val påverkar hur händelserna utvecklas med hjälp av Free-Scenario-systemet. Detta fördjupade system låter dig manipulera och utöka en helt egen historia.

Utmana dig själv i nagelbitande strider genom att använda "glimmer" samt lära dig nya färdigheter som förmågan att avfyra på varandra följande specialattacker från flera lagmedlemmar.

Med vacker grafik, samt tillägg av nya evenemang och funktioner, är SaGa Frontier Remastered en upplevelse du inte får missa!

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608150010

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SaGa Frontier Remastered (Import) Nintendo Switch

Pris

668 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 241 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?