Beskrivning

Övriga spel|

Slå på greenen med upp till fyra spelare lokalt* eller online ** och spela golf med välbekanta Mushroom Kingdom -karaktärer. Lägena sträcker sig från Standard Golf till den energiska Speed Golf och ett RPG-liknande golfäventyr i story mode. Intuitiv rörelse eller knappreglage, en skottmätare som anpassar sig till banans kurva och andra nya funktioner gör det enkelt för både nya spelare och erfarna proffs att köra och putta med kraft.

Swing samtidigt och gör en paus för bollen i Speed Golf

Slå på samtidigt med upp till tre andra spelare* och tävla genom banan för att få in din boll först. Överträffa och avbryt dina motståndare med streck och speciella skott. Mario kan till exempel blåsa bort andra spelares bollar.

Stig genom golveträning i historieläge

Registrera din Mii ™ -karaktär i golfträning i en prestigefylld countryklubb och gå från nybörjare till proffs! Du kommer att möta dina Mushroom Kingdom -klasskamrater och tjäna erfarenhetspoäng. Nivå upp för att förbättra din karaktärs statistik som kraft, rörelse och snurr. Du kan också ta med din karaktär (och deras anpassade statistik) till andra lägen!

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608150099

Visningar 160

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mario Golf: Super Rush Nintendo Switch

Pris

589 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 241 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?