Beskrivning

Övriga spel|
HEROES IN A HALF SHELL
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge har banbrytande spel med rötter i tidlös klassisk bråkmekanik, som du fått av beat 'em up-experterna på Dotemu (Streets of Rage 4) och Tribute Games. Slå dig igenom underbara pixelkonstmiljöer och döda massor av jäkla fiender med din favoritsköldpadda, var och en med sina egna färdigheter och rörelser - vilket gör varje lopp unik! Välj en fighter, använd radikala kombinationer för att besegra dina motståndare och upplev intensiva strider laddade med hisnande action och upprörande ninjaförmågor. Håll dig skarp när du möter Shredder och hans trogna Foot Clan ensam, eller ta dina bästa knoppar och spela med upp till fyra spelare samtidigt.

TURTLE BOYS KLIPAR INTE KRANG INGEN SLACK
Med Bebop och Rocksteady som attackerar Channel 6 och stjäl superknasiga enheter för att stödja Krang och Shredders senaste skruvade plan, ser Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge sköldpaddorna slåss över en rättfärdig rad tidlösa TMNT-platser. Från Manhattan och Coney Island till stadstak och fuktiga kloaker, hjälp den skräckinjagande fyrhörningen att slänga Foot Soldiers, Triceraton Warriors och Rock Troops hela vägen till Dimension X!

TURTLE POWER!!
Njut av häpnadsväckande fullfärgs pixelkonstgrafik och en vintage TMNT-vibe som kommer att rocka dig direkt tillbaka till det fantastiska 80-talet. Varje karaktär, fordon, vapen, föremål och bakgrund är direkt inspirerad av TV-serien från 1987, vilket får dig att känna att du hoppade in i tv:n - med en jävla blandning av mördande humor och actionfyllda äventyr!

  • Häftig speldesign som tar dig tillbaka till 80-talet
  • Vacker fullfärgs pixelkonstgrafik
  • Gammalt gameplay förbättrat med superfräsch mekanik
  • Upp till fyra spelare samtidigt
  • Spela med ikoniska TMNT-karaktärer och fordon i olika spelalternativ
  • Radikalt nytt berättelseläge


PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608150227

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Nintendo Switch

Pris

449 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 241 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?