Beskrivning

Övriga spel|
Ghostrunner är en hardcore FPP-slasher packad med blixtsnabb action, som ligger i en dyster, cyberpunk megastruktur. Klättra upp i Dharma-tornet, mänsklighetens sista skydd, efter en världsändande katastrof. Ta dig upp från botten till toppen, konfrontera den tyranniska Keymaster och hämnas.

Gatorna i denna tornstad är fulla av våld. Keymastern Mara styr med järnhand och liten hänsyn till människors liv.

I takt med att resurserna minskar hotar det starka bytet mot de svaga och kaoset att konsumera det lilla som finns kvar. Den avgörande sista ställningen kommer. Ett sista försök att ställa saker till rätta innan mänskligheten går över utrotningskanten.

Som den mest avancerade bladkämpe som någonsin skapats är du alltid i undertal men aldrig utklassad. Skär dina fiender med en monomolekylär katana, undvik kulor med dina övermänskliga reflexer, och använd en mängd specialiserade tekniker för att råda.

One-hit one-kill mekanik gör strid snabbt och intensivt. Använd din överlägsna rörlighet (och ofta checkpoints!) För att delta i en oändlig dans med döden orädd.

Ghostrunner erbjuder en unik upplevelse för en spelare: snabba, våldsamma strider och en original miljö som blandar science fiction med post-apokalyptiska teman. Den berättar historien om en värld som redan har tagit slut och dess invånare som kämpar för att överleva.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608151515

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ghostrunner Nintendo Switch

Pris

387 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 241 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?