Beskrivning

Passar för Nintendo Switch/OLED/Lite
Det är bara Thumb Grip För Nintendo Switch som vi säljare

Vi säljer en av varje.

Vi har flera av samma produkt i lager. Om du vill köpa fler, vänligen kontakta mig!

Kolla gärna mina andra annonser!

(Vi använder frimärkesfrakt med spårning om du betalar 54 kr eller mer. Då blir det automatiskt spårbar frakt. Om ni önskar spårbar frakt, vänligen kontakta oss så ordnar vi det i vårt system.)

Skick

Det står på beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Betalning

Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 3 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leverans & samfrakt:

Alla våra varor skickas med PostNord med spårbart eller med frimärke. Paketet skickas spårbart och försäkrat via PostNord. Vi tar ingen ansvar för PostNord hantering om ni väljer frimärke frakt. Vi använder även frimärkesfrakt med spårning om du betalar 54 kr eller mer, då blir det automatiskt spårbar frakt. Om ni önskar spårbar frakt, vänligen kontakta oss så ordnar vi det från vårt system. Vi skickar den från varan lager men varan avtal med PostNord. Ni får spårnumret skickar separat. Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor.

Avhämtning

Avhämtning sker senast inom 5 dagar enligt överenskommelse. Betalning sker innan avhämtning via Traderabetalning. Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid.

Retur

Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Kundservice

Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera.

Objektnr 634 781 852

Visningar 122

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 1 jul 20:21

Nintendo Switch Joy-Con skal silikon 2st

Pris

20 kr
Annonsen är avslutad

Salimoka

Säffle, Sverige

5.0

Salimoka

Företag

Toppsäljare

238 omdömen