Auktionen är avslutad

Exklusivt skydd / fodral iPhone 7 / 8 PLUS Rosa Metallic

55 visningar

Annonsen är avslutad

79kr

 • Frakt
  PostNord Fri frakt
  Mer info
 • Slutade
  28 maj 17:42
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Sätt rosa metallicfärg på din mobil samtidigt som du skyddar den väl!

OBS! Detta skydd är till den STORA iPhone 7/8 PLUS 5,5-tum!

Få ett exklusivt och stilrent skydd för din iPhone 7 / 8 PLUS. Kanterna är klädda i en metallicfärg som passar perfekt ihop med färgen på din iPhone. Den genomskinliga baksidan låter samtidigt den fantastiska designen av telefonen få sin välförtjänta uppmärksamhet - bara inbäddad i ett tunt och skyddande skal.

Detta fina slimfit skydd är mindre än 1 mm tjockt, men är tillverkat av TPU gummi av mycket hög kvalité och tålighet, för att garantera maximalt skydd av din fina Apple iPhone 7 / 8 PLUS utan att den blir klumpig.

Ett helt nytt skyddande gummi fodral med snygg rosa metallic kant som både skyddar telefonen och lägger en Exklusiv touch!

Inga HD funktioner störs av skyddet, då det finns öppningar för både kamera, ljus & sensorer samt laddning, och ger dig en snygg och skyddad telefon!

Bra skydd från repor och stötar. Det skräddarsydda fodralet passar perfekt och ger dig möjlighet att få tillgång till alla telefonens funktioner.

Fodralet är tillverkat i ett härdat silicone/gummi material TPU som gör skalet mellan mjukt, detta gör att det sitter extra bra och stannar på plats, samtidigt som det skyddar bättre från stötar och tryck!

Egenskaper:

Gör din telefon stöttålig med perfekt passform.

Har utskärningar för alla viktiga delar inklusive kamera, sensorer, laddning.

Tillverkad av ett tåligt material, av högsta kvalité för att ge utmärkt skydd.

Förhindrar repor, stötar, fett och fingeravtryck.

Lätt att sätta på och ta bort.

Insidan på baksidan är belagt med en lätt mönstrad yta för att avvisa fukt och ge ett extra skydd för baksidan samt bättre "grepp" för skyddet (ej synligt).

Rosa metallic kant i högglans av mycket hög kvalité

Skyddet har även snygg inramning runt kameralinsen / sensor och lampa!

Designad för att perfekt passa till iPhone 7 & 8 PLUS.

Paketet innehåller:

1 x TPU Fodral/skydd till Apple iPhone 7 / 8 PLUS.

Färg: Glasklart med metallic rosa kant.

Levereras i skyddande förpackning.

OBS!

Alla våra produkter skickas från vårt eget lager i Sverige.

För order som vi mottagit betalning före klockan kl:15.00 helgfri Måndag - Fredag skickas normalt från oss samma dag, och levereras inom 1-3 vardagar, normal leveranstid är nästkommande vardag.

Information om ångerrätt och retur

Om du ångar ditt köp har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen (DHL). Ångerfristen startar den dag du tar emot varan. Du behöva inte ange orsak men en förutsättning är att produkten är oanvänd och oskadad. Om produkten har använts mer än skäligt för att kontrollera funktionalitet, kommer avdrag för värdeminskning att göras (om varan kan betraktas som begagnad). Avdraget dras ifrån beloppet som återbetalas. Varan ska återsändas till oss inom 14 dagar från det att du har åberopat ångerrätten. När vi har mottagit varan i retur eller har mottagit ett bevis om att varan har skickats gör vi en återbetalning inom 14 dagar. Vid ångerrätt betalar vi tillbaka fraktkostnaden, returkostnaden får kunden betala själv. Återbetalningen sker med samma betalningssätt som vid köptillfället. Om vi av en eller annan anledning inte kan återbetala med samma metod som användes för den ursprungliga betalningen kommer vi kontakta dig för godkännande av det tilltänkta sättet för återbetalning.