Telldus Z-Wave Magnetsensor

370 besökare

289 kr

 • Frakt
  • PostNord (39 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Magnetsensor Telldus Z-Wave
Diskret magnetsensor för effektiv övervakning av fönster, dörrar, lådor och så vidare. Batterdriven för enkel placering inomhus.

- Kompatibel med Telldus Live!
- Batteridriven
- Slimmad design
- Smidig installation

Övervaka dörrar, fönster och lådor med denna lilla och behändiga magnetsensor. Enkel att installera och att inkludera i det kraftfulla Telldus Live!-systemet.

Telldus egen-utvecklade magnetsensor. Bakom denna innovation står samma team som utvecklat TellStick vilket borgar för trygghet och säkerhet. Magnetsensorn innehåller den senaste Z-Wave-tekniken med möjlighet att fjärrstyra andra Z-wave-enheter som finns i ditt nätverk. I och med att den är batteridriven kan du placera den var som helst, på både dörrar, fönster eller lådor, utan kabeldragning. Den är designad för att den ska synas så lite som möjligt och vi har gjort den betydligt mindre än andra sensorer på marknaden. Den består av två delar som smälter samman till en snygg enhet när sensorn är stängd. Tack vare att den är så liten går den att placera i stort sett var som helst. Skruva eller tejpa upp hållaren, och klicka sensorn på plats. Klart!

Magnetsensorn är sedan mycket enkel att installera och integrera i vårt smarta system – Telldus Live! När du väl installerat den kan du enkelt skapa händelser som får sensorn att skicka en signal till en annan ansluten enhet eller meddela dig via SMS eller mail.

Det här är Z-Wave
- Mesh-nätverk – signalerna kan hoppa från enhet till enhet vilket gör att räckvidden förlängs betydligt.
- Dubbelriktad kommunikation – du får alltid bekräftelse på vilken status enheten du vill styra befinner sig i.

Räckvidd:
ca 30m (fri sikt)

Skyddsklass:
IP21

Frekvens:
868,42MHz (EU)

Batteri:
1/2AA 3,6V

Z-Wave chip:
500 Plus

ÖVRIGT:
Fabrikat: Telldus
Tillv. artikelnr: 311913
Förpackningsmått: 124x76x34
EAN: 7330985119132
Ginzanr: 1003355