Squishy

23 annonser

En squishy är ett gulligt alternativ till stressbollen och kan användas i flera olika situationer. Perfekt under lektioner i skolan om man har svårt att sitta still eller när man tittar på film för att lättare koncentrera sig. På Tradera samlas annonser med squishys i alla tänkbara former som man har möjlighet att köpa second hand!

En värld av mjuk avkoppling: squishy-leksaker för alla åldrar

I stressiga tider söker vi ofta efter små sätt att koppla av och finna glädje. Squishy-leksaker har snabbt blivit favoriter för både barn och vuxna, tack vare deras mjuka känsla och bedårande utseende. En squishy är en mjuk och klämbar leksak, ofta tillverkad av skummaterial. När du klämmer på den återgår den långsamt till sin ursprungliga form, vilket ger en tillfredsställande känsla. Många använder squishies som avslappningsverktyg eller bara för skojs skull. På Tradera kan du hitta en rad olika squishies:

  • Djurformade squishies, som katter, hundar och enhörningar
  • Matrelaterade squishies som tårtor, bröd och frukter
  • Fantasifulla former och karaktärer

Mer fidgets på Tradera

För dem som älskar små avkopplande leksaker, går det att hitta mycket mer än bara squishies i utbudet av fidgets på Tradera. Andra populära föremål inkluderar:

  • Fidget spinners: snurriga leksaker som hålls mellan fingrarna
  • Popit fidgets: silikonbaserade leksaker som kan "poppas" fram och tillbaka
  • Stressleksaker: varierande leksaker designade för att minska ångest och stress

Förutom att spara pengar genom att köpa begagnade squishies och fidgets, kan du även hitta unika modeller som kanske inte finns tillgängliga på vanliga butiker längre. Dessutom, genom att stödja återförsäljning bidrar du till en mer hållbar planet genom att minska överkonsumtion. Bland populära squishy-titlar kan du stöta på märken som Jumbo, Slow Rising och Kawaii. Så, om du är redo att upptäcka den tillfredsställande känslan av en squishy eller letar efter andra fidget-leksaker att lägga till din samling, titta in på Tradera. Varje inköp betyder inte bara underhållning och avkoppling för dig, utan också ett steg mot en grönare framtid.