Chokers

308 annonser

För att fullända din outfit, för att göra ett fashionabelt statement, eller för att helt enkelt lägga till lite personlighet - lägg till en choker! Det finns inget som slår känslan av att bära en vackert utformad choker. Vår samling av chokers på Tradera erbjuder något för alla stilar, humör och tillfällen.

25 apr 18:35
50 kr0 bud
24 apr 14:28
199 krEller Köp nu 399 kr
23 apr 21:29
15 krEller Köp nu 40 kr
21 apr 12:38
148 krEller Köp nu 188 kr
30 apr 09:01
450 kr0 bud
28 apr 16:57
20 kr0 bud
14 maj 12:54
15 krKöp nu

Det ikoniska choker halsbandet

Choker halsbandet är inte bara en trend, det är en ikonisk accessoar med en rik historia. Oavsett om du föredrar den minimalistiska stilen med en enkel svart choker, eller om du vill vara djärv med en detaljerad choker prydd med pärlor och ädelstenar, kommer du att hitta ett brett utbud av valmöjligheter i vår kategori för chokers.

En värld av smycken på Tradera

Traderas utbud går bortom chokers. Tradera är hem för en värld av smycken som väntar på att utforskas. Från eleganta halsband och hängen till vackra armband och ringar, vi har något för varje smak. Några av de objekt du kan hitta inkluderar:

Fullända din stil med chokers och mer

Chokers kan vara den perfekta detaljen för att fullända din look. Men varför inte gå ett steg längre och utforska alla de andra smyckesalternativen på Tradera? Med vårt breda sortiment av halsband, armband, ringar och mer, har du allt du behöver för att skapa din egen unika stil.

På Tradera hittar du chokers och andra smycken som passar varje tillfälle, varje outfit och varje personlighet. Så om du letar efter det perfekta choker halsbandet eller om du vill utforska vår värld av smycken, är Tradera platsen för dig. Gör ditt uttryck unikt idag med en choker från Tradera. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta ditt nästa favoritsmycke!