Beskrivning

Bilderna visar moderplantan samt exempel på sticklingar jag säljer. Vunnen stickling har stått i jord och har rötter eller anlag till sådana. Jag postar sticklingen mån-tis så att den inte blir liggande på posten. Skickas i mjölkpaket eller liknande, med fuktigt hushållspapper och plastfolie runt foten och lite bubbelplast runt om för att skydda växten. Det innebär i sällsynta fall att blad kan gå av i posthanteringen men absolut inget sticklingen tar skada av.

På grund av utrymmesbrist står en del av sticklingarna lite mörkt och är därmed inte helt utfärgade. Ställ dem ljust när de kommer dig tillhanda så kommer det att snabbt rätta till sig.

Karantän rekommenderas alltid då fönster står öppna, jag har dock inte haft någon ohyra på mina plantor sedan september 2020. Spindlar huserar dock mer än glatt i utrymmet, så skador på bladen kan förekomma orsakade av dessa. Jag behandlar oregelbundet förebyggande med kumulus, neem och såpa, därav kan fläckar förekomma på bladen. Jag vågar dock inte lita på min tur hur länge som helst, så för säkerhets skull har jag denna vintern behandlat alla med Schädlingsfrei.

~~~~~Du ansvarar för att inte buda om det är för kallt att skickas med Postnord (skickas från Stockholmsregionen). ~~~~~

~~~~~Jag har upplevt extrema problem med leveranstiderna för PostNord. Önskar du spårbart är detta givetvis möjligt, priset är från 65:-. Meddela mig isf om du önskar detta så justerar jag priset i enlighet med det

~~~~~

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Vill du buda på mer? Vänta med betalning tills du är klar, informera mig gärna dock!
  • Köparen står för frakten; 1-2 sticklingar = 40:-, 2-6 sticklingar = 60:-, 7+ = 80:-. Notera att detta är de priser som gäller oavsett vilket fraktalternativ som används, administration samt kostnad för packmaterial blir för stor om individuella frakter skall användas. Vänligen respektera detta..
  • Betalning sker inom 5 dagar
  • Jag ansvarar ej för transportörens hantering och slarv
  • Jag ansvarar ej för misslyckad rotning / felaktig skötsel
  • Vill du bjuda nu och betala sen? Det går jättebra att betala vid barnbidraget eller lönen, men vänligen kontakta mig så fort du vunnit en auktion så jag vet om detta :)
  • Ev reklamationer skall ske med foto på sticklingen, tagen samma dag som leveransen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Objektnr 635 179 178

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 17 jun 17:26

Palettblad Havanna - jordrotad

Slutpris

|

12 kr

Auktionen är avslutad

jezznett vann auktionen

mayapiraya

Järfälla, Sverige

5.0

mayapiraya

Verifierad

Toppsäljare

2 510 omdömen