Beskrivning

Du budar på en stickling på 7 cm. Bilderna du ser är från moderplantan FloraxKameleont g2. Klipper efter avslutad och betald auktion. Betala inom 24 timmar så hinner jag skicka senast måndag.

Färgen på palettbladen påverkas av ljuset och kan därför få olika utseende beroende på var dem placeras. T ex i olika fönster, olika växtbelysning eller utomhus. Under transport finns risk att paletterna tappar och/eller får torkade blad.

När man får hem palettblad kan dem se hängiga ut och det kan ta 1-2 veckor innan dem börjar se bra ut igen. Jag brukar sätta dem i ett glas med vatten tills dem fått ganska rejält med rötter innan jag planterar i jord.

OBS!
Karantän rekommenderas ALLTID!
Alla växter kan få ohyra, så man ska alltid vara noga med att kolla igenom växten efter ca en vecka i karantän och sedan efter en vecka till. Har de då gått tre veckor och ingen ohyra syns så är de troligtvis ingen ohyra. Karantän kan vara i ett rum där inga andra växter finns eller i en plastlåda med lock.

Stickling/ar skickas i kartong. Fuktat hushållspapper och plastfolie kring foten. Bubbelplast runt sticklingarna. Om du bor någonstans med risk för kyla så paketerar jag även med tidningspapper. Det är upp till köparen att be om detta.

Frakt för 1-2 sticklingar:
- ej spårbart brev 36kr.
- spårbart paket upp till 2 kg (fler sticklingar) 58kr.
Detta kan vi komma överens om efter avslutad auktion.

Jag skickar växter söndagar och måndagar så att din växt inte ligger hos posten under helgen.

Lycka till!

Objektnr 635 382 556

Visningar 118

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 14 jun 20:46

Palettblad stickling

Slutpris

|

32 kr

Auktionen är avslutad

CHOT55 vann auktionen

monnica

MALMÖ, Sverige

5.0

monnica

Verifierad

Toppsäljare

199 omdömen