Beskrivning

Bilderna visar exempel på hur en stickling av denna sort kan se ut, de olika färgskiftningarna som kan visas beroende på solläge, samt på moderplantan. Sticklingen jag skickar till auktionsvinnaren, har börjat rotat sig genom att stå i vatten under minst 1 vecka.

- Betala senast klockan 18.00 på första söndagen efter du vunnit auktionen så att jag kan skicka iväg din vinst på måndagen efter. Har du inte betalat innan klockan 18.00 första söndagen så har du en vecka till att betala för dig. Har du inte betalat senast 18.00 andra söndagen efter vunnen auktion häver jag köpet om inget annat bestämts.
- Jag skickar enbart sticklingar på måndagar då de ska börja/har börjat hämta posten varannan dag nu också. Detta gör så att de inte blir liggande på posten över en helg.
- Sticklingarna skickas i mindre förpackningar av olika slag, med fuktigt hushållspapper och plastfolie runt foten samt lite annat emballage för att skydda sticklingen så bra som möjligt.
- Blad kan ibland ha tagit skada och då trilla av, men det är något som sticklingen i sig inte tar skada av.

Karantän rekommenderas alltid vid köp av växter och sticklingar innan du placerar dem i närheten av dina växter du redan har.

Vänligen kontrollera din skräpmapp efter du vunnit en auktion om du inte skulle få informationen i din vanliga inkorg kort efter auktionen avslutats.

Köparen står för frakten, skickar antingen med frimärke eller spårbart till brevlåda, du som kund får välja. Det är viktigt att du meddelar mig om du vill ha spårbar frakt då det blir annorlunda från nedanstående pris.
Fraktkostnaden blir med frimärke:
# 1-2 sticklingar 45:-
# 3-4 sticklingar 50:-
Skulle du vilja köpa fler än 4 sticklingar så börjar räkningen om, eventuellt att frakten blir justerad efter diskussion med mig. Var snälla att respektera detta då administrationen och kostnades för emballage blir för hög om det ska vara ett paket per stickling. Respekterar du ej detta som köpare så kan det vara att du i slutändan betalar mer i frakt en nödvändigt som då går till mig som säljare.

Jag ansvarar ej för transportörens hantering, mitt ansvar slutar när jag skickar paketet med sticklingen/sticklingarna.

Jag ansvarar inte heller för att du som köpare misslyckas med plantering eller felaktig skötsel.

Objektnr 635 634 536

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 21 jun 19:22

Palettblad - HAVANNA - Stickling

Utropspris

|0 Bud

10 kr

Auktionen avslutades utan bud