Auktionen är avslutad.

Perikles bjuder till lunch i turnébussen

2 425 besökare
 • Slutpris 6 200 kr
 • Slutade 15 dec 16:11 Avslutad
 • Bud () 119 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: TeamDahla
 • Frakt
  Annat fraktsätt (Fri frakt) Säljaren erbjuder ett alternativt fraktsätt. Vänligen se objektsbeskrivningen för mer info.
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren
  Musikhjälpen

  Detta är en officiell Musikhjälpen-auktion

  Se alla auktioner

Beskrivning

Luncha med Perikles i Sveriges största turnébuss - nämligen deras egen. Perikles är ett svenskt dansband mest kända för hiten "Var ska vi sova inatt?" och nu vill de luncha med dig och din kompis.

Perikles bjuder på lunch i deras andra hem, nämligen i turnébussen. Bandet utlovar presenter i form av varsin t-shirt samt både gamla och nya CD-skivor. Några av skivorna går inte ens att få tag på längre, antikt!

Villkor:
- Lunchen gäller för två (2) personer
- Lunchen behöver ske i Skåne eller i samband med ett utav deras spelningstillfällen
- Tid och plats bestäms i samråd med vinnarna
- Vinnaren bekostar själv eventuell resa och logi

Alla har rätt att funka olika
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Människor med funktionsnedsättning är bland världens mest marginaliserade grupper och enligt uppskattningar går så många som 9 av 10 barn med funktionsnedsättning inte i skolan. Genom Musikhjälpen kan projekt stödjas som jobbar för inkluderande skola och vård och ökad kunskap i samhället. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse så kontrollera att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
I enlighet med dataskyddsförordningen lagrar Radiohjälpen personuppgifterna till den som vinner auktionen under tre år. Lagringen har ett administrativt syfte och möjliggör service till vinnaren.