Auktionen är avslutad

MH19 Utmaningslåda # 1 – Chilibössan

 • Avslutad 15 dec 23:50
 • Vinnande bud 3 150 kr nkls ()
 • Frakt DB Schenker Fri frakt, Annat fraktsätt Fri frakt
 • Säljare Radiohjälpen (436) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

MH19 Utmaningslåda # 1 – Chilibössan

1 231 visningar
 • Slutpris 3 150 kr
 • Slutade 15 dec 23:50 Avslutad
 • Bud () 124 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: nkls
 • Frakt
  DB Schenker Fri frakt
  Annat fraktsätt Fri frakt Säljaren erbjuder ett alternativt fraktsätt. Vänligen se objektsbeskrivningen för mer info.
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Förläng Musikhjälpen 2019-känslan hemma med ett av de fantastiska utmaningslådorna från buren i Västerås, skapade av konstnären och attributmakaren Gisela Fleischer.

Buda hem chilibössans låda för en klockren souvenir och konstverk – och minns dagligen tillbaka till alla gäster som frivilligt tände eld på mun och gom i rättviseprojektets namn!

Detaljer om lådan:

Låda: Plywood med yttermått: 46 cm lång, höjd 26 cm hög och 25 cm djup. Lådorna är öppna på framsida och ovansida. Varje låda är signerad av Gisela och har kort info på baksidan.

Inredning: Textil, akrylfärg, trä, ståltråd, metall, aluminium, kartong, plast, kork, kapaskiva, papper, garn, teckningar. Kan variera beroende på låda.

Dockor: Naturlera, frigolit, ståltråd, textil, plast, akryl- och gouachefärg, lack, skumgummi, garn, ull, plexiglas. Kan variera beroende på låda.

Skapade 8-28 november 2019 i Malmö.

Sex är inte ett vapen
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Sexuellt våld finns i krig och konflikter världen över. Bidragen till Musikhjälpen kan bland annat gå till fysisk och psykisk vård för överlevare, till hjälp att driva rättsprocesser och möjlighet till utbildning för att undvika en framtid i fattigdom och utsatthet.Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

Efter avslutad auktion
Du med det vinnande budet får efter avslutad auktion ett vinnarmail där du med swish, kort eller Paypal kan betala in vinstbeloppet till Radiohjälpen. Du kan även gå in på dina vunna auktioner på Tradera och betala där. Betalning ska ske inom 5 dagar efter avslutad auktion. Har du frågor om betalning, eller vill betala in ett större belopp, så ber vi dig maila auktion.musikhjalpen@sverigesradio.se.
När betalning inkommit så kontaktar Musikhjälpen dig med en bekräftelse så kontrollera att dina kontaktuppgifter på Tradera är uppdaterade. Om vinsten är en upplevelse så skickas dina kontaktuppgifter till givaren av auktionen. Om vinsten är ett föremål så skickas det till din adress. Observera att Musikhjälpens upplevelseauktioner ej får säljas vidare.
I enlighet med dataskyddsförordningen lagrar Radiohjälpen personuppgifterna till den som vinner auktionen under tre år. Lagringen har ett administrativt syfte och möjliggör service till vinnaren.