Beschrijving

Vertaald door

Monstera Albo Variegata är en tropisk växt som trivs bäst i varmt och fuktigt klimat och bör inte utsättas för temperaturer under 18 grader. Placera din Monstera Variegata så ljust som möjligt utan att den får direkt solljus. Den tolererar även halvskugga under de ljusare månaderna. Vattna din Monstera 1 till 2 gånger i veckan beroende på årstid. Vattna rikligt men låt den torka upp mellan vattningarna. Från tidig vår till höst kan du blanda näring i vattnet 1-2 gånger i månaden. Spraya bladen några gånger i veckan, särskilt under den torra och kalla vinterperioden, för att öka luftfuktigheten runt växten.

Du köper den planta som syns på bilderna 2-5. Plantan skickas i en kartong med papper och bubbelplast. Rötterna är fuktade och inplastade. Jag skickar paketet från måndag till onsdag för att undvika att plantan ligger över helgen. När den väl är skickad är jag inte ansvarig för hur PostNord/Schenker hanterar paketet.

Det finns inga synliga skadedjur men jag rekommenderar alltid karantän.
Var vänlig och hämta ut ditt paket så snart som möjligt när det har kommit till utlämningsstället eller brevlådan.
Jag kan kombinera frakten för dig så titta gärna på mina andra auktioner. Kom ihåg att växter är levande och kan förändras under auktionens gång!

Item nr. 633755239

Aantal keer bekeken 116

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 26 mei 20:44

Monstera Albo Variegata planta

Definitieve prijs

|

SEK 345

Veiling is afgelopen

jeanettelilja won de veiling

SellyC

Mölnlycke, Zweden

5.0

SellyC

Geverifieerd

Top verkoper

1 056 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?