Beschrijving

Vertaald door

Halvdubbel aster Iskra
Det är en ettårig växt, rikligt blommande med purpurfärgade blommor som är ca 6-8 cm i diameter. Den kommer att vara en uppenbarelse på en sensommarrabatt och en bukett på bordet. Astrar är växter vars odling inte är särskilt besvärlig, men deras dekorativa egenskaper är ovärderliga. Halv dubbla, intensivt rosa blommor med gula mittpunkter gör din rabatt mer attraktiv och kommer att lysa med sina färger långt in på hösten.

Så inomhus i mars till april i såjord, täck tunt med sand eller fertil. Plantera dem på en permanent plats i maj, eller så i april direkt i marken. Klippning av de första grenarna stärker plantan. Föredrar bördig, måttligt fuktig jord. Den blommar från juli till oktober. Rekommenderas för snittblommor. Den håller sig fräsch i vasen länge.

Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner/butik. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Item nr. 574759050

Aantal keer bekeken 249

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Halvdubbel aster Iskra, höjd 60-65 cm, 40 frön

Prijs

SEK 15

Stenros

Flen, Zweden

5.0

Stenros

Geverifieerd

Top verkoper

3 736 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?