Beschrijving

Vertaald door

Nikkor 15mm 3.5 AIs

I mycket fint skick. Komplett med ett välhållet CL-17 etui inklusive originalfiltren i locket. I motljus kan man urskilja dammkorn internt (men det kan man nog i de flesta objektiv.) Avståndssnäckan går mjukt och bländarringen har distinkta lägen, lamellerna är fettfria och rappa. 110° bildvinkel och räta linjer gör det här objektivet till en mäklares drömobjektiv! Den här typen av objektiv kommer väldigt sällan ut till försäljning så nu är det läge att skaffa något som tomten missade!
Jag Googlade för att få någon uppfattning om ett rimligt utgångspris och såg att under 2018 hade ett liknande objektiv gått för strax under €800. En snabb koll på eBay visar att det snarast är i underkant. Ken Rockwell tyckte att ungefär $1000 (2010) är rätt region för ett begagnat objektiv. Och Nikon har knappast tillverkat några fler. Däremot kan några ha förkommit, tappats, brunnit inne eller något annat hemskt under de senaste 10 åren. Så (samlar)priserna har knappast gått ner.
Jag hittade en video som visar hur man tar bort damm på de inre ytorna. https://www.youtube.com/watch?v=mHYaDUTclFM
OBS att Schenker bara försäkrar upp till 5000:-. Vill köparen ha en annan fraktare med högre försäkringsbelopp så får vi komma överens om det när auktionen är avslutad. Avhämtning coronastyle i centrala Åkersberga efter betalning och överenskommelse om tid och plats är ju annars ett alternativ som fungerar.
For international buyers the freight will be higher. Pls contact me after the auction so we can sort out the details.
Det här får bli sista varvet på Tradera för det här objektivet. Jag har för många andra saker att lägga ut så ska du ha det så är det nu som gäller.
Mvh
Lunta123

Item nr. 633 804 381

Aantal keer bekeken 147

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Di. 4 jun 14:43

Nikkor 15mm 3.5 AIs i fint skick. (Mäklareobjektiv!)

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 10 200

De veiling eindigde zonder biedingen

Lunta123

Åkersberga, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

1 336 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk