Beschrijving

Vertaald door

En tre-ledad gasupphängd monitorarm, designad av Multibrackets för iMac® 24” optimerar din produktivitet och hjälper till att minska belastningen på ögon, nacke och rygg.

Snygga upp på skrivbordet. Denna lösning hjälper dig att öka värdefull skrivbordsyta samtidigt som din ergonomi förbättras då du kan både sitta och stå framför din iMac. Innovation och ergonomi. M Gas Lift Arm iMac 24” är framtagen i en hållbar aluminiumkonstruktion och använder en gasdriven fjädringsteknik. Detta gör att din iMac "flyter" och den kan sedan flyttas runt med nära noll ansträngning. Snygg och strömlinjeformad, M Gas Lift Arm iMac 24” frigör utrymme och tillåter positionering av din iMac 24” för en högre produktivitet och bättre ergonomi. Den unika gastekniken ger din dator en motvikt för smidig justering i alla riktningar samtidigt som detta görs med känslan av tyngdlöshet. Nu kan du flytta din dator högt upp eller längre ned och de flesta önskade arbetsställningar du kan tänka dig.

Sitt eller Stå
Denna eleganta, höj- och sänkbara gasliftarm är gjord så att du kan stå mer, sitta mindre och bli friskare när du arbetar. Den avancerade ergonomin och kompromisslösa stilen hos M VESA Gas Lift Arm iMac 24" Silver är framtagen för att fungera i harmoni med dig.

Installationen är enkel
Monteringen är både sart och enkel. Öppna grepphandtagen på din Gaslift. För in baksidan av din iMac 24” enkelt in i grepphandtaget. Stäng handtaget. Nu håller armen din iMac 24” diskret och säkert på sin plats. Ställ in vikten på armen och du har nu viktlös fjädring. Du kan nu enkelt göra justeringar av datorns placering upp, ned, fram eller bakåt med bara en hand.

Stäa upp bland kablarna
Ingen vill ha onödiga kablar på sitt skrivbord det är därför det är så bra att den här produkten kommer med ett kabelhanteringssystem som kan hålla alla dina kablar grupperade längs med armen istället för att spridas runt på bordet. På detta sätt är klämrisken för kablarna mindre och därmed skall de hålla längre.

Flera monteringsmöjligheter
M Gas Lift Arm iMac 24” Silver har möjligheten att monteras vid sidan av skrivbordet (max 50 mm tjockt). Man kan även montera den genom skrivbordet, genom sk ”throughhole” teknik. Monteringsalternativen ger dig möjlighet att hitta den perfekta lösningen för ditt skrivbord.

Viktkapacitet
Gasarmen klarar mellan 2kg och upp till max 10kg. Intervallet är viktigt att hålla på grund av den gasfunktionen som håller din skärm svävande.

Highlights:
- Lyft din iMac 24” till en ny höjd

- Positionera sin iMac framåt, bakåt upp eller ned
- Ergonomisk sitt & stå funktion för iMac 24"
- Tysk gasfjädringsteknik
- Justera din arbetsplats position med bara en hand
- Skapa en otroligt flexibel arbetsplats

Item nr. 569684788

Aantal keer bekeken 1 045

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Multibrackets M Gas Lift Arm iMac® 24” Silver – Monitorarm för iMac® 24", Gasfjä

Prijs

SEK 2 995

Wendros

Skogås, Zweden

5.0

Wendros

Bedrijf

Top verkoper

961 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?