Beschrijving

Vertaald door

Keps med Ninjago-motiv, storlek 110-128 (ca 4-8 år) från H&M. I bra använt skick med fina färger. Har en dov missfärgning fram på kepsen enligt detaljbild. Lite blekare än ny inuti bandet i pannan vilket inte syns när den är på. Reserverar mig för att det gula tyget på kepsens undersida är något dassigare i färgen än ny, men inget vi tänkt på.

Djur- och rökfritt hem, tvättad parfymfritt. Ser gärna betalning inom 7 dagar från vunnen auktion, men behöver du mer tid för att t.ex. invänta barnbidrag eller lön är det bara att meddela så löser vi det. Jag filmar alltid när jag sickar med frimärken men kan inte ta ansvar för eventuellt slarv efter postning. Kan även skicka spårbart och samfraktar givetvis med andra annonser (kan även samfrakta längre än de 7 dagar man max kan välja på Tradera, meddela bara vid vunnen auktion så går det bra att invänta).

Vill du ha samfrakt så avvakta med betalningen tills du är färdigshoppad, när betalning inkommit räknar jag annars med att vinnaren vill ha sin vara skickad.

Tack för intresset, lycka till med budgivningen.

Item nr. 634 145 986

Aantal keer bekeken 80

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 30 mei 21:50

Keps med Ninjago från H&M storlek 110-128 ca 4-8 år. Solhatt

Definitieve prijs

|

SEK 30

Veiling is afgelopen

Kladdkaka 1 won de veiling

bsunden

Älvsjö, Zweden

5.0

bsunden

Geverifieerd

Top verkoper

396 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Meer van het merk

Anderen vinden het ook leuk