Beschrijving

Vertaald door

  • Halkskyddande aeletiska strumpor ---- Gummikudden i botten kan öka friktionen mellan fot och strumpor; strumpor och skor eller mark; förstärka greppet och göra träningen säkrare. Det kan också eliminera smärta i foten och blåsor och göra strumpor mer hållbara.
  • Material ---- Antar 75% premiumkammad bomull + 15% nylon + 10% polyester, mjuk och svettbeständig; andningsbar rutnätdesign kan hålla sig torr, bekväm och hälsosam. Den har rätt elasticitet för att förhindra att den faller av och förskjuts.
  • Slitstarka strumpor ---- Öka tjockleken på häl- och tådelarna för att säkerställa strumpor och skor närmare, bära bekvämare och slitstarkare.
  • Lätt att tvätta ---- De är inte sammandragna, bleka när de tvättas i normalt 40-graders vatten. Du hittar strumpor rena och snabbtorkade.
  • Multifunktionell halkfri sportstrumpa för män och kvinnor ---- Storlek M: EU36-45 /UK4.5-9(längd22-27.5cm); Storlek L: EU40-55 /UK7.5-14.5(längd25-33cm). Du kan bära de här greppstrumporna för fotbollsfotboll basket baseball spring ridning vandring vandring. Dessutom är det ett användbart halkskydd för inomhusidrott och aktiviteter: som Yoga Fitness greppsockor; hem- eller sjukhusstövlar.

Item nr. 629107143

Aantal keer bekeken 32

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Za. 4 mei 14:53

Helt ny Halkfri sportstrumpa för män Kvinnor grepp

Prijs

SEK 129
De advertentie is beëindigd

Prylmarknad

Trollhättan, Zweden

4.9

Prylmarknad

Bedrijf

Top verkoper

233 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?