Beschrijving

Vertaald door

Ny aldrig använd Gravidkudde Graviditetskudde för sömn 70x130cm * U-formad amningskudde

Info från tillverkaren:

Ergonomisk design: Helkroppskudden designar för att ersätta behoven hos fler sängkuddar, kramar hela kroppen och passar på båda sidor, stöder perfekt huvud, rygg, mage, höfter, knän, höfter och fötter.

Djup sömn: Vår gravida kroppskudde hjälper till att förbättra blodcirkulationen hela natten och frigör kroppstryck, lindrar effektivt ryggsmärta och bensvullnad. Ge exceptionell komfort, smärtlindring och kvalitets vila för förväntade mammor.
Stimulera blodcirkulationen: Vår graviditetskudde är fylld med lång sidenbomull, ger den perfekta balansen mellan komfort och stöd för hela kroppen. Den är tillräckligt hållbar för att behålla sin form efter att vikten har placerats på den natt efter natt.

Multipurpose användning: Denna U-formade graviditetskudde är tillräckligt flexibel så att du kan ändra den till olika positioner, som att amma, titta på TV eller läsa, eller ändra kroppspunkter du vill stödja.
Bred användning: Din kroppskudde passar både sido- och baksliprar. Du behöver inte vara gravid för att använda den! Hjälper till med obehag i samband med graviditet, ischias, fibromyalgi, gastrisk reflux, ryggsmärta, fotledssmärta och mer.

Item nr. 632269600

Aantal keer bekeken 55

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Di. 4 jun 16:09

NY Gravidkudde Graviditetskudde 70x130cm * U-formad amningskudde

Prijs

SEK 199

Eindigt in

Barabar

Åryd, Zweden

5.0

Barabar

Bedrijf

Top verkoper

140 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?