Beschrijving

Vertaald door


Vi är stolta över att presentera ett par antika hänkelvaser för auktion, en sällsynt och värdefull tillgång för alla seriösa samlare. Dessa vaser är tillverkade av keramik och är signerade 1775, vilket tyder på deras historiska betydelse och autenticitet.

Varje vas är utsmyckad med ett vackert floral mönster i rosa och gula nyanser, omgivna av gröna blad. Den krämiga basfärgen kompletteras av en djupblå glasyr på toppen och botten, vilket ger en rik kontrast. Guldaccenterna på handtagen och kanterna ger en extra touch av lyx.

Trots att fabrikatet är okänt, antyder den höga kvaliteten och detaljrikedomen att dessa vaser troligen härstammar från England 18-1900-talets början.
Dessa vaser representerar inte bara en bit av historien, utan också en investering i skönhet och hantverk. De kan vara ett utmärkt tillskott till en befintlig samling eller fungera som ett startpunkt för en ny samlare.

För mer information eller för att lägga ett bud, vänligen kontakta oss. Missa inte denna unika möjlighet att äga ett par verkligt anmärkningsvärda antika vaser.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Item nr. 631459772

Aantal keer bekeken 175

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Exklusiv Auktion: ANTIKA HÄNKELVASER, ett par, keramik, Stämpel 1775

Prijs

SEK 2 500

Porslinblomma

Kristianstad, Zweden

5.0

Porslinblomma

Bedrijf

Top verkoper

213 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?