Beschrijving

Vertaald door

* Den snyggaste jackan i skinnimitation jag någonsin ägt. Älskad och mycket välanvänd vilket syns (se bilder!). Från HM så ingen superkvalité från början. Storlek 36 och ganska kort i modellen.

* Svart linne/topp från Paraphrase. Linnet är ganska långt och går ner lite på höften. Ringningen är lite djupare bak än fram, fin detalj på ryggen med ett band som går tvärs över. Luftig modell som är ganska stor utan att riktigt vara oversize. Märkt med storlek S/10/36. Mycket fint skick.

* Vit och grå tunn topp i 100% bomull från Forever 21, med raglanärm. Fint skick, inget att anmärka på. Märkt med storlek S, true to size.

* Lång randig stickad, tunn topp topp som kan användas som en kort klänning med tights. Sparsamt använd, mycket fint skick. Lite luddig i sig själv. Jag har tyvärr klippt bort lappen och jag minns inte vad det är för material. Från Åhléns, att.

* Lång fleece-tröja som går ner till höften. Hög krage och "torgvante" vid ärmslutet så att man kan ha ärmen ner över handen. Fickor fram. Märkt med storlek S. I fint använt skick. Från New Yorker.

* Mysig hoodie från Lager 157 i en fin gammelrosa färg. Fint använt skick. Märkt med storlek S.

* Svart t-shirt klänning från Monki. Storlek S. Ganska kort, men inte minikort. Det vita vid ärmslut/krage är helt supervitt längre men det är inte heller grått.

* Svart t-shirt med rosa Hello Kitty tryck från Pull & Bear. Storlek S.

Item nr. 633548094

Aantal keer bekeken 49

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Ma. 17 jun 21:28

Klädpaket, stl S, jacka, tröjor, topp, t-shirts, klänning mm

Prijs

SEK 150

Polopaj

Skärholmen, Zweden

5.0

Polopaj

Geverifieerd

82 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?